Speltips

Match/event
Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers
Datum
10/11 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
LeBron James Ö7.5 returer
Odds
1,77
Rygga Spelet
Speltips Basket

Clippers – Lakers 10/11

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 9 november, 2022

På natten till torsdag så har vi ett Los Angeles derby framför oss i NBA när Clippers tar emot grannen Lakers för andra gången denna säsong. Detta blir Clippers 12:e och Lakers 11:e, Clippers med ett rekord på 6-5 och Lakers med 2-8 inför denna match. Clippers har dagsformen i sin fördel och även hemmaplan så man står därmed som favoriter inför mötet. Intressant derbymöte!

Lägg ditt spel på Expekt och få 1500 riskfritt spel (till nya spelare)

Tre raka förluster för Lakers

Lakers hittar vi i nuläget näst sist i Western Conference då man endast vunnit två av sina tio första matcher. Man började säsongen med att förlora sex raka matcher innan man äntligen fick vinna. Efter den så vann man direkt i nästa match vilket var väldigt viktigt för självförtroendet men det verkade dock inte hjälpa då man efter dom två vinsterna har förlorat tre raka matcher. Man har dock till sitt försvar mött väldigt bra lag i dessa tio matcher och har egentligen inte mött något av de sämre lagen än. 

Men det ska inte spela någon större roll för ett lag som Lakers som denna säsong vill ta sig till slutspel efter att man misslyckades med det förra säsongen. Då ska man kunna vinna mot de bättre lagen oavsett hur tidigt in på säsongen vi är i. För att dra igång med ett så dåligt facit gör det inte lättare ju längre säsongen går. Så denna match blir lite extra viktig då man dessutom kan ta revansch efter att man förlorade mot Clippers för ungefär 20 dagar sen.

Formstarkt hemmalag

Clippers kommer till denna match i betydligt bättre form än vad Lakers gör. Fyra vinster har man på sina fem senaste matcher varav den senaste kom mot formstarka Cavs som man slog med två poäng. Dagsformen är alltså i Clippers fördel och även den psykologiska delen då man slog Lakers för inte alltför längesen. Detta blir alltså andra mötet mellan grannarna och även denna gång så är det Clippers som har hemmaplan.

Clippers har behövt vara utan Kawhi större delen av denna säsong med då han endast spelade två av de tre första matcherna på begränsade minuter. Han står fortfarande på skadelistan och kommer nog inte att vara tillgänglig till denna match. Men Paul George har verkligen varit bra på sistone och så länge han spelar så har jag Clippers som favoriter inför matchen.

Speltipset

Spännande Los Angeles derby inatt när Clippers och Lakers ska möta varandra för andra gången denna säsong. Speltipset blir LeBron James över 7.5 returer till 1,77 hos Expekt.

 

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x