Speltips

Match/event
Boston Celtics - Golden State Warriors
Datum
17/06 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Tatum Ö19.5 poäng, Ö4.5 returer, Curry Ö19.5 poäng & Green Ö4.5 returer
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips Basket

Celtics – Warriors 17/6

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 16 juni, 2022

Det har blivit dags för den sjätte matchen i finalen i NBA som dessutom kan bli den avgörande ifall att Warriors lyckas vinna i Boston. Man kommer med en 3-2 ledning i matcher och har då som sagt chans att vinna allt här inatt. För Celtics del så har man hemmaborgen i sin fördel och måste verkligen göra sin absolut bästa match för säsongen för att säkerställa en game 7. Extremt spännande match inatt!

Allt eller inget för hemmalaget

Celtics sitter nu i en knivig sits efter att man förlorade game 5 och ligger nu under med 3-2 i matcher inför denna viktiga game 6. Men det innebär också för deras del att pressen kommer att ligga på Warriors som har allt att förlora i detta läge. För Celtics del så är det tvärtom och man har allt att vinna då man har chans att göra det 3-3 inför en game 7 som då skulle innebära en enorm press för Warriors.

Vad som gick fel för Celtics del i game 5 är väl egentligen starten på matchen. Man förlorade första quartern med hela 29-16 vilket inte är optimalt i en så viktig match. Redan då så kunde Warriors bara fortsätta att utöka ledningen medan varje kast som Celtics hade var avgörande då ledningen bara blev större och större. Inför sista quartern så var det ändå hyfsat jämnt men Warriors visade prov på kvalité och vann den sista med 29-20.

Pressen på sig

Warriors lyckades vinna game 5 trots att Steph Curry verkligen inte hade en bra dag om man jämför med de tidigare finalmatcherna. Han slutade matchen med bara 16 poäng efter att han satt 0 av 9 trepoängare. Som tur var för Warriors så steppade resterande spelare upp, inte minst Wiggins och Klay, och hjälpte laget till en vinst.

Nu i game 6 så kommer det vara viktigt för Warriors att Steph har en bra dag på jobbet för i slutändan så är det honom mycket kommer att hänga på. Han har varit deras bästa spelare sett över hela säsongen och inte minst nu i slutspelet. Visst kan de övriga göra en bra match men har Curry en dålig dag igen så kommer det bli riktigt tufft att vinna på bortaborg mot Celtics.

Speltipset

Extremt spännande match och denna kan avgöra allt. Warriors kommer med en 3-2 ledning vilket innebär att det är allt eller inget för Celtics del här. Speltipset blir Tatum över 19.5 poäng och över 4.5 returer, Curry över 19.5 poäng och Green över 4.5 returer till 1,64 hos Bet365.

ComeOn
100%, upp till 1000 kr
  • Sport & Casino
  • Grymma Odds
  • Bra Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - ComeOn
Lanserat:
juni, 2008
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Come On! grundades 2008 i Stockholm och är numera en storspelare på den svenska marknaden. Come On:s reklamfilmer kan ses regelbundet på svensk TV. Den mest kända kom ut under 2014 när de sponsrade Liverpool och vi kunde se den nuvarande lagkaptenen Jordan Henderson spela sig själv i reklamen.
Välkomstbonus - Betting
100%, upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 8x