Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Boston Celtics
Datum
15/02 - 2023
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Giannis U13.5 returer
Odds
1,84
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – Celtics 15/2

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 14 februari, 2023

Toppmöte i NBA på natten till onsdagen när ettan i East ska besöka tvåan. Celtics sitter på toppen med två fler vinster och en färre förlust än Bucks men man har också spelat en fler match än Bucks. Inför matchen har jag Bucks som favoriter bland annat på grund av deras fina form med tio raka vinster inför matchen. Spännande toppmatch!

Tio raka vinster för Bucks

Milwaukee Bucks har verkligen kommit ikapp Celtics efter att man halkade efter under januari månad. Men nu med tio raka vinster samtidigt som Celtics vunnit sex på deras tio senaste så är man inte långt ifrån. Som sagt har man bara två färre vinster och vinner man nu på onsdag så blir gapet ännu mindre.

Bucks har i dagsläget bara Bobby Portis på skadelistan men eftersom man fått fyra dagars vila så är chansen stor att samtliga spelare kommer vara tillgängliga. Har Bucks en fullt frisk trupp till denna match så kan man absolut slå Celtics, speciellt på hemmaborg.

Vann stort senast

Celtics är fortfarande favoriter att vinna hela NBA med Suns efter sig och sedan Bucks. Och hittills går det såklart enligt plan då man leder East och verkar inte gå ner i kvalité och fokus match efter match. Sist man tog sig an Bucks så vann man med 139-118 på hemmaplan den 25:e december.

Nu kommer det nog inte bli lika lätt då Bucks har hemmaborg och har även tio raka segrar. Dessutom så har Celtics Jaylen Brown på skadelistan i dagsläget tillsammans med Marcus Smart. Som det ser ut just nu så kommer båda dom missa denna match vilket är ett stort avbräck för Celtics.

Speltipset

Toppmatch mellan ettan och tvåan, Bucks står som favoriter med hemmaborg och skadefri trupp till skillnad från Celtics. Speltipset till denna toppmatch blir Giannis under 13.5 returer till 1,84 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x