Speltips

Match/event
Boston Celtics - Los Angeles Lakers
Datum
29/01 - 2023
Matchstart
02:30
Spelbolag
Spel
Jayson Tatum Ö2.5 trepoängare
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips Basket

Celtics – Lakers 29/1

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 28 januari, 2023

Inatt har vi en mycket intressant tillställning framför oss i NBA när ettan i East Celtics tar emot Los Angeles Lakers. Fullspäckat med stjärnor och jag förväntar mig en riktigt bra match. Hemmalaget är givna favoriter vilket inte är oväntat då man leder NBA och Lakers har inte varit superbra på bortaplan. Spännande match!

Anthony Davis tillbaka

Lakers har det fortsatt tufft tabellmässigt efter 49 spelade matcher men det är inget snack om saken om att man varit betydligt bättre nu på sistone än i början av säsongen. Stor del tack vare att LeBron James trots hans ålder, fortsätter att vara bra match efter match för Lakers. Nu på sistone har han varit utan Anthony Davis vilket givetvis gjort det extra tufft för honom och hans lag. Men nu är Davis äntligen tillbaka.

Hans första match tillbaka var nu senast mot Spurs som Lakers vann där Davis hade 21 poäng och 12 returer på 26 minuter. Det är inget snack om saken att Davis är och kommer vara otroligt viktig för Lakers resterande delen av säsongen.

Tre raka förluster för Celtics

Celtics leder fortfarande NBA med sitt facit på 35 vinster och 15 förluster. Man har dragit ifrån 76ers och Bucks som ligger tvåa och trea men det är fortfarande många matcher kvar så om man verkligen vill säkra förstaplatsen så har man inte råd att slappna av för då kan det vända fort.

Precis som det gjort nu på sistone för Celtics då dom för bara andra gången denna säsong har förlorat tre raka matcher inför denna. Inte likt Celtics att hamna i en sån formsvacka men jag är övertygad om att det inte blir en fjärde rak förlust för ettan.

Speltipset

Andra gången denna säsong som dessa två möts, första matchen var det Celtics som vann efter övertid. Jag tror på samma utfall här och att det nog blir ännu en jämn match nu när Davis är tillbaka för Lakers. Speltipset blir Jayson Tatum över 2.5 trepoängare till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x