Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers
Datum
17/11 - 2022
Matchstart
02:00
Spelbolag
Spel
Bucks -1.5
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – Cavaliers 17/11

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 16 november, 2022

Bucks tar emot formsvaga Cleveland Cavaliers i deras 14:e match för säsongen. Bucks som startade säsongen riktigt starkt då man vann nio raka matcher vilket dessutom var lagets bästa start någonsin, har nu förlorat tre av sina fyra senaste. Ypperlig möjlighet att vända på den formen mot formsvaga gästerna!

Fyra raka förluster för Cavs

Cavs började denna säsong väldigt bra då man efter den första matchen som man förlorade, vann åtta raka matcher innan nästa nederlag. Åtta raka vinster mot bra motstånd dessutom då man slog bland annat Celtics två gånger vilket inte är lätt. När Cavs har en frisk trupp har man visat sig vara riktigt bra och kommer nog vara med och kämpa om de sex play off platserna denna säsong. Och en spelare som kommer vara skillnaden från förra säsongen är nytillskottet Donovan Mitchell som haft en riktigt bra säsong hittills då han snittar 31 poäng per match.

Men efter de åtta raka vinsterna så har man hamnat i en formsvacka och har förlorat fyra raka inför denna tuffa bortamatch mot Bucks. Samtliga förluster har varit väldigt jämna och den största förlusten man åkt på är med sju poäng vilket inte är mycket. Det är ett tecken på att Cavs fortfarande har varit bra i dessa förluster så det är absolut ingen lätt uppgift som väntar för Bucks.

Giannis tillbaka från skada

Bucks hade som sagt en lysande start på denna säsong då man vann sina nio första matcher. Första förlusten kom mot Hawks den 7:e november och sen dess så har man bara vunnit en av sina fyra senaste matcher. Man har dock varit utan både Giannis och Jrue i några av dom men nu är Giannis tillbaka från hans knäskada och spelade dessutom den senaste matchen som också var mot Hawks. Den förlorade man dock ganska stort och det kommer vara viktigt för Bucks att försöka vinna denna match mot Cavs så att formen inte blir alltför dålig.

Jrue verkar fortfarande vara skadad och kommer nog inte att vara tillgänglig men eftersom att Giannis spelade senast så förmodar jag att han kommer vara med även i denna. Är han det så har jag givetvis Bucks som favoriter inför mötet men skulle både han och Jrue sitta på sidan så har Cavs väldigt goda chanser att bryta sin formsvacka.

Speltipset

Bucks med Giannis tillbaka på banan kommer att vara svårslagna för Cavs som haft det tufft på sistone. Dessutom så har Bucks hemmaplan så jag ser inte att det slutar väl för Cavs. Speltipset blir Bucks -1.5 till 1,62 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x