Speltips

Match/event
Los Angeles Lakers - Milwaukee Bucks
Datum
10/02 - 2023
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Bucks -3
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips Basket

Lakers – Bucks 10/2

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 9 februari, 2023

NBA bjuder på en riktigt härlig match mellan Los Angeles Lakers och Milwaukee Bucks på natten till fredagen. Lakers som förlorat deras två senaste med bara några fåtal poäng ska nu försöka slå ett Bucks som har hela åtta raka segrar inför matchen och nio på deras tio senaste. Spännande match!

Jagar förstaplatsen

Bortalaget Bucks har gått som tåget nu på sistone och mycket på grund av att man har haft en frisk trupp och främst då att Giannis, Jrue och även Middleton har spelat match efter match. Man är utan tvekan ett av de topp tre bästa lagen i NBA när dom tre är friska och spelar och det har man även visat. Inför matchen har man hela åtta raka segrar och nio på deras tio senaste.

Efter den fina formen så har man kommit ikapp Celtics mer och mer och har nu bara en färre vinst, och en mer förlust än dom. Förstaplatsen är alltså absolut inom räckhåll och med tanke på att det är en hel del matcher kvar att spela så är chansen stor att man går om Celtics.

Två tunga förluster

Lakers fortsätter att jaga Play-in platserna men har fortfarande svårt att få något momentum och vinna match efter match. På de tio senaste har man fem vinster och fem förluster och de två senaste matcherna har slutat med förlust. Det var inte med stor marginal men med tanke på att det var mot två lag över sig så är det extra surt. 

Inför denna match mot Bucks kommer man förståeligt vara underdogs, men med hemmaborg och LeBron och Davis friska så har man absolut en chans att vinna. 

Speltipset 

Bucks står som klara favoriter med all rätt även fast Lakers vann den senaste matchen mot Bucks. Lakers har även hemmaborg men jag väljer ändå att ställa mig med bortalaget till denna match. Speltipset blir Bucks -3 till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x