Speltips

Match/event
Golden State Warriors - Boston Celtics
Datum
14/06 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Warriors vinner matchen
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips Basket

Warriors – Celtics 14/6

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 13 juni, 2022

Det är dags för game 5 och vi kommer till denna med en lika ställning efter att Warriors vann senaste matchen. 2-2 i matcher alltså vilket betyder att ett av lagen kommer att ta ledning efter denna. Det är fördel till Warriors då man nu är tillbaka på hemmaborg efter två raka bortamatcher. Intressant och spännande match minst sagt!

Curry fortsätter att briljera

Inför de två raka bortamatcherna så såg det inte jätteljust ut för Warriors del. Man hade nog räknat med att vinna de två första hemmamatcherna men fick åka till Boston med en 1-1 ställning i matcher. Tufft läge blev det för det innebar då att man själv behövde ta en vinst på bortaplan av de två matcherna. Man förlorade första och då såg det verkligen inte ljust ut men man lyckades vinna game 4 och tar nu med sig en 2-2 ställning tillbaka till hemmaborgen inför game 5.

Och det var ingen annan än Steph Curry som såg till att hålla denna final någorlunda levande inför game 5. Han har varit bra under samtliga matcher men nu senast var hans bästa, 43 poäng tillsammans med 10 returer och 4 assist fick han vilket var ett poäng mindre av vad Tatum och Brown fick tillsammans. Nu är Warriors tillbaka på hemmaborg och tar man en vinst här så kommer det att bli jobbigt för Celtics.

Jobbig sista quarter för Celtics

Celtics hade verkligen kunnat vinna game 4 då man ledde med 94-90 med bara fyra minuter kvar. Men efter det så missade man sex raka försök och gjorde inte ett enda poäng förrän tre minuter hade passerat. Det var inte bara Tatum som hade en jobbig sista quarter då han bara fick två poäng utan hela laget hade det tufft och det resulterade i att Warriors lyckades vända matchen. 

Kanske var det pressen som nådde Celtics spelare eller var det bara att Warriors var för bra under slutet av matchen. Men om Celtics kommer med den inställningen och formen som man hade under sista quartern så kommer man att få det riktigt tufft i game 5 på bortaplan dessutom.

Speltipset

Ett av lagen kommer att lämna denna match med en 3-2 ledning i matcher vilket innebär att man då kommer att ha chans att vinna allt i game 6. Det är fördel till Warriors då man spelar på hemmaborg och är därmed favoriter att vinna denna match. Speltipset blir att Warriors vinner matchen till 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x