Speltips

Match/event
IFK Göteborg - Mjällby AIF
Datum
18/07 - 2021
Matchstart
17:30
Spelbolag
Spel
IFK Göteborg
Odds
1,83
Rygga Spelet
Speltips fotboll

IFK Göteborg – Mjällby 18/7

Allsvenskan Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 15 juli, 2021

IFK Göteborg tar emot Mjällby hemma på Gamla Ullevi i en match mellan två lag som båda haft en trevande inledning på Allsvenskan. Mikael Stahres intåg i IFK Göteborg har hittills genererat tre poäng på två matcher och en förbättring i resultatraden kommer att krävas under återstående delen av säsongen om man ska undvika att bli indragna i nedflyttningsstriden. Jag tror Stahre är rätt man för jobbet som med sin raka och tydliga ledarstil ska kunna vända den negativa trenden som laget befann sig i under Roland Nilsson. Mot Mjällby, som inte vunnit under de fem senaste matcherna, tror jag man tar tre viktiga poäng och väljer att spela IFK Göteborg till 1.83 hos Betsson.

Stahre rätt man för jobbet

3–2 slutade matchen mot Östersund senast när IFK Göteborg fick igång målskyttet. Något som varit ett stort problem under de 10 inledande matcherna i Allsvenskan. Laget hade endast lyckats göra åtta mål framåt fram till matchen mot Östersund och Mikael Stahre är säkerligen nöjd med att få se både Sigthorsson och Söder i målprotokollet. IFK Göteborg har annars varit en gåta i Allsvenskan under de senaste säsongerna. Med en på pappret högst kompatibel spelartrupp och flera erfarna spelare med spel från Europa så ska man kunna prestera bättre än vad som varit fallet. Roland Nilsson fick det aldrig att flyga och jag blev inte imponerad av hans relativt primitiva sätt att spela fotboll på.

Nu har Stahre anlänt och även om han inte är den mest framåttänkande tränaren i ligan så tror jag hans chargong och uppriktiga tränarstil kan vara det som får fart på blåvitt. Ytterligare plus är att han kan klubben sen innan och har en bra relation till en del spelare och supportrar.

Tuffa andra året för Mjällby

Mjällby hade en mycket lyckad säsong förra året och slutade överraskande på en femteplats som nykomling. Nu gör man sitt andra år i Allsvenskan sedan uppflyttningen och än så länge får man säga att myten om det tuffa andra året stämmer. Man är för tillfället inne i en fem matcher lång formsvacka utan seger och parkerar just ovanför kvalstrecket. Jag tycket IFK Göteborg är det bättre laget på i stort sett alla positioner och med ny tränare på bänken så tror jag man blir för svåra för Mjällby. Hemmasegern spelas till 1.83 hos Betsson.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x