Speltips

Match/event
Djurgårdens IF - IK Sirius
Datum
19/07 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Båda lagen gör mål - Nej
Odds
1,91
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Djurgården – Sirius 19/7

Allsvenskan Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 15 juli, 2021

Djurgården söker revansch för den svaga insatsen senast mot Halmstad BK där man endast fick med sig en poäng hem till Stockholm. Sirius står för motståndet under måndagen på Tele2 Arena och jag tror Djurgården blir för svåra för Uppsalalaget som inte befinner sig i någon vidare form för tillfället. Djurgården är extremt stabila och gör sällan en dålig match. Man kommer se till att prestationen mot Halmstad BK senast inte upprepas och jag tror man vinner komfortabelt här. Mitt spel på matchen blir att båda lagen inte gör mål till 1.91 insatsen hos Expekt. Ett spel jag till stor del grundar på att Djurgården kommer hålla nollan mot ett formsvagt Sirius.

Endast ett insläppt mål på hemmaplan

Det var ingen vidare insats av Djurgården borta mot Halmstad senast. Chansfattigt och snarare närmare att förlora än att vinna matchen. Man hade tur att Halmstad inte fick med sig en straff som domaren mycket väl hade kunnat blåsa för och offensivt sätt var det mestadels meningslösa inlägg mot ett fysiskt starkare Halmstad.

Mot Sirius kan vi vänta oss ett annat Djurgården. Hemma på Tele2 Arena är man näst intill oslagbara och har dessutom bara släppt in ett enda mål under denna säsong. Sirius är ett lag som Djurgården trivts exemplariskt mot under de senaste säsongerna. Förra säsongen städade man av laget från Uppsala med hela 4–0 hemma på Tele2 Arena och säsongen dessförinnan slutade det med precis samma resultat.

Kan Sirius hämta sig från senaste utskåpningen

Sirius största förlust inför årets säsong var utan tvekan Henrik Rydström som valde att flytta till Kalmar FF. Rydströms tränargärning i Sirius var imponerande och han var en stor anledning till deras succé. Efter hans avsked har det blivit tydligt att Sirius har en bit upp till de bästa lagen i serien, vilket inte minst blev tydligt i förra omgången då man föll med 4–0 mot Malmö FF.

Jag räknar med att Djurgården går ut och tar tag i matchbilden mot Sirius. På Tele2 Arena vinner man i stort sett alla matcher och släpper dessutom knappt in några mål. Håller det som mycket troligt att Sirius får gå mållösa från detta möte och väljer att spela båda lagen gör inte mål till 1.91 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x