Speltips

Match/event
IK Sirius - Kalmar FF
Datum
01/05 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Kalmar FF 0.0
Odds
2.15
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Sirius – Kalmar FF 1/5

Allsvenskan Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 28 april, 2021

Tre omgångar in i Allsvenskan och både Sirius och Kalmar FF står på 7 inspelade poäng. En bra öppning för lagen som genomgått stora förändringar under uppehållet. På söndag är det dags för Henrik Rydström att återvända till Studenternas i Uppsala, denna gång som tränare för Kalmar FF. Rydström gjorde ett strålande arbete i Sirius och ska nu försöka ta nästa steg i tränarkarriären i klubben där han gjorde otaliga år som spelare.

Henrik Rydström återvänder till Studenternas

Kalmar FF hade en svag säsong förra året och klarade sig med nöd och näppe kvar i Allsvenskan efter kvalspel mot Jönköping Södra. Henrik Rydström värvades in som tränare inför den nya säsongen och nu siktar laget mot högre höjder. Efter tre spelade matcher är det tydligt vad Rydström försökt implementera, bland annat ett ökat bollinnehav och en större kontroll av matcherna.

Laget har inte släppt in ett enda mål såhär långt, förvisso mot överkomligt motstånd. Det finns en hel del intressanta namn i truppen som besitter en bra mix av rutin och yngre förmågor. En spelare som verkligen stuckit ut är Carl Gustafsson, 21 år, som Henrik Rydström visat stort förtroende för.

När Kalmar FF kliver upp mot Sirius på söndag gör man det med god kunskap om motståndarna. Henrik Rydström känner Uppsala-laget väl, både styrkor och svagheter. Jag tror på att Kalmar FF har betydligt mer att ge denna säsong än vad som var fallet i förra. Jämfört med Sirius som inför den nya säsongen tappat nyss nämna Rydström samt viktiga spelare som Stefano Vecchia och Elias Andersson.

Även om Sirius också öppnat säsongen på ett bra sätt så tror jag inte man kan förvänta sig en lika imponerande säsong som den föregående. Tappet av tränaren och två utav lagets viktigaste spelare kommer bli kännbart. Visst finns det kvalitet kvar i truppen men jag håller ändå laget som ett av de svagare i ligan. När vi summerar säsongen i november skulle det inte komma som en överraskning om Sirius är inblandade i nedflyttningsstriden.

Speltips

Kalmar FF har imponerat på mig under säsongsöppningen och jag tror Henrik Rydström och co har vad som krävs för att manövrera Sirius i denna match. Väljer att spela Kalmar FF 0.0 till runt 2.15.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x