Speltips

Match/event
IFK Norrköping - BK Häcken
Datum
18/07 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Över 2.5 mål
Odds
1.83
Rygga Spelet
Speltips fotboll

IFK Norrköping – BK Häcken 18/7

Allsvenskan Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 15 juli, 2021

Söndagens möte mellan IFK Norrköping och BK Häcken har alla förutsättningar att bli en sevärd och intressant historia mellan två lag med mängder av offensiva kvaliteter. Båda lagen har öppnat återuppstarten av Allsvenskan med två raka segrar och är nu på jakt efter en tredje. Jag tycker båda lagen hör till de allra vassaste när det kommer till offensiven i ligan och tror det finns en god chans till många mål. BK Häcken befinner sig i en något utsatt position i tabellen och behöver jaga segrar för att rädda upp en säsong som så här långt varit en besvikelse. Detsamma gäller för IFK Norrköping men i jakten på Malmö FF och Djurgården i toppen av tabellen. Jag väljer att spela över 2.5 mål till 1.83 hos Unibet!

BK Häcken ett av ligans formstarkaste lag

BK Häcken hade en katastrofal inledning på säsongen men har hittat formen under de senaste omgångarna. Djurgårdens före detta tränare Per-Mathias Högmo har tagit över tränaransvaret från Andreas Alm och lyckats vända en negativ trend. Hur högt upp i tabellen han lyckas för BK Häcken återstår att se men klart är att de förlorat en hel mark upp till toppen på grund av den svaga inledningen.

I sex av tio matcher har BK Häcken klivit över 2.5 mål så här långt in på säsongen. De tre senaste matcherna har samtliga slutat med tre eller fler gjorda mål. Med Leo Bengtsson, Ali Youssef, Patrik Wålemark och Alexander Jeremejeff finns det anfallsalternativ så det räcker och blir över. Man behöver inte många lägen under match för att göra mål, något man bevisade senast mot Kalmar FF när man lyckades göra tre mål på fyra avslut.

Två lag med främsta styrkorna i offensiven

Inte heller IFK Norrköping är oävna i offensiven. På hemmaplan är man en maktfaktor och skapar allt som oftast mycket oreda för motståndarna. I tabellen jagar man Malmö FF och Djurgården i toppen och skulle behöva en seger mot BK Häcken för att inte hamna alltför långt bakom i guldstriden. Efter uppehållet har man hunnit med att besegra Malmö FF med 3–2 på hemmaplan, en seger som visar hur starka man är hemma på Nya Parken.

Med två så offensivt skickliga lag på banan där båda är i behov av tre poäng så tror jag det finns goda chanser till mål i Norrköping. Mitt spel landar i över 2.5 mål i matchen till 1.83 hos Unibet. 

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x