Speltips

Match/event
Malmö FF - Juventus
Datum
14/09 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Över 21.5 avslut
Odds
1.65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Malmö FF – Juventus 14/9

Champions League Fotboll Fotboll Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 14 september, 2021

Hallå där! Ett ynka skott ifrån igår, och enligt mig själv så var det ett skott mot mål i slutet som inte räknades, aja nya tag idag. Äntligen är Champions League tillbaka och vi har ett svenskt lag med i årets upplaga. Det är Malmö FF som tar emot självaste Juventus på gräsmattan i Malmö under kvällen. Dejan Kulusevski verkar tyvärr starta på bänken, men räkna med ett galet tryck på stadion ikväll!

Malmö är bra ute i Europa!

Malmö FF har återigen gått in ett Champions Leagues gruppspel, det är inte första gången Malmö spelar ett gruppspel i Europa. ”Di blåe” är för tillfället rankade som nummer 57 i Europa tillsammans med Rennes. MFF har stått för en bra säsong sammanfattningsvis, dock finns det mer att önska i det allsvenska spelet, men är bara tre pinnar bakom ledande Djurgården, så chans till titeln är fortfarande kvar till allra högsta grad. Formen är dock ett frågetecken för skåningarna, endast fyra pinnar dom fyra senaste matcherna i allsvenskan. Dock har det varit mycket matcher av viktig karaktär, och dom senaste veckorna har fokus varit: TA SIG TILL GRUPPSPELET! Nu vankas Juventus, framför en dessvärre inte fylld arena, men räkna med att personerna som är där idag kommer skrika så det låter som fullsatt.

Ola Toivonen, Johan Dahlin och Jonas Knudsen är out ikväll. Lirare som Lewicki, Moisander och Pena är osäkra kort inför kvällen. Spelarna som kommer bli viktiga för skåningarna idag stavas Antonio Colak, Anders Christiansen, Anel Ahmedhodzic och målvakten Ismael Diawara som troligtvis kommer starta. Dom tre förstnämnda håller riktigt bra klass, även ute i Europa. Colak står noterat för åtta kassar i allsvenskan och är livsfarlig i boxen. Ikväll kommer han dock stångas mot Bonucci/Chellini eller De Ligt. Det är viktigt att spelare som Bonke Innocent, ytterbackarna Martin Olsson och Eric Larsson är på sin topp idag. Annars kommer det bli åka av för skåningarna.

Inte riktigt fått den starten man önskat

Turbulent start för Juventus, Cristiano Ronaldo har lämnat och italienska spelarna verkar inte ha firat klart sitt EM-guld, det är dock dags att steppa upp för Allegris gubbar. Efter tre spelade matcher i Serie A har Juventus endast fått ihop en ynka pinne. Då har man spelat mot Empoli, Napoli och Udinese, ett vanligt Juventus har minst sju pinnar i dom fighterna. Viktig vecka väntar för Turin-laget då man har Malmö borta idag och Milan hemma senare i veckan, väckarklocka deluxe om vi säger så!

Ett Juventus kommer till Skåne utan såklart sålde Cristiano Ronaldo, även spelare som Chiesa, Jorge och Arthur missar fighten med skavanker. Morata/Dybala ryktas att starta för Juventus, och det är forwards som mycket väl kan såra Malmös försvar ganska hårt. Dejan Kulusevski kommer troligen få starta på bänken, på mitten ryktas det att Cuadrado, Bentancur, Locatelli och Rabiot kommer starta. Det är en skaplig backlinje som kommer till Skåne, vi börjar från vänster med Danilo, ett mittlås med De Ligt och Bonucci samt en vänsterkant med Sando. Inte helt spikad startelva men räkna med något dylikt.

Dagens speltips

1X2 är lite farligt här, Juventus står väldigt lågt enligt mig, Malmö kommer offra mycket för att ta en poäng här och Juventus har inte rosat marknaden så här långt. Juventus är såklart favoriter här, det är ingen nyhet, men väljer istället att sikta in mig på skottspelet. Linan ligger på 21.5 och jag är helt övertygad om att Malmö kommer försöka testa den svajige Szczesny. Juventus har spelare som vill komma till avslut i Dybala, Morata och delvis Rabiot/Cuadrado. Över 21.5 avslut blir spelet till 1.65.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x