Speltips

Match/event
Sevilla - Valencia
Datum
22/09 - 2021
Matchstart
19:30
Spelbolag
Spel
Över 22.5 avslut
Odds
1.90
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Sevilla-Valencia 22/9

Fotboll La Liga Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 22 september, 2021

Hallå där! Vilken onsdag vi har att se fram emot, massor av matcher från europeiska toppligor. Jag har siktat in mig på mötet mellan Sevilla och Valencia. Där gästerna har öppnat säsongen på ett fint sätt och var oerhört nära att plocka pinne mot Real Madrid senast. Sevilla är starka på hemmagräset och detta kommer bli en fin kamp. Jag har hittat ett intressant spel i matchen, häng med nedan!

Otroligt svårslagna för tillfället!

Sevilla har startat säsongen bra, men behöver lite mer segrar för att det skulle varit en perfekt start. Öppnade med att slå Vallecano med 3-0 samt Getafe borta med 1-0. Har efter dom två segrarna kryssat i tre raka matcher, en i Champions League. Gick även igenom försäsongen utan att förlora och då mötte man lag som PSG och Roma. Inte nog med att Sevilla inte förlorar, man släpper knappt in några mål, ett mål på fyra matcher i ligan, det är riktigt bra siffror. Tittar vi lite mer på siffror ser inledningen i La Liga ut så här:

  • 88% passningssäkerhet
  • 15 avslut i snitt per match
  • 65.5% i bollinnehav

Det är siffror som är på en väldigt hög nivå, och lite mer skärpa i avsluten så hade Sevilla gjort mer än sina fem gjorda.

Suso är den enda spelaren som är tveksamt till start. Nyförvärvet från Spurs, Erik Lamela har gjort en fin start, gjort tre kassar i ligan. Youssef En-Nesyri är en annan stark offensiv kraft, två kassar från hans kropp. Ryktas lite om att det är mycket matchande för Sevilla och dessa herrar kommer vilas. Det finns dock skapliga ersättare i Rafa Mir och Lucas Ocampos. I kväll kommer troligen Rakitic-Jordan-Fernando ta hand om mittfältet. Har en riktigt bra defensiv med Carlos och Kounde som mittlås samt Acuna och Navas som vingar.

Stark säsongsinledning

Valencia har haft ett par säsonger som varit ganska dåliga för att vara Valencia. Har spelat in tio pinnar på fyra matcher, vilket gör att man ligger trea i tabellen. Hade senast länge 1-0 mot Real Madrid senast men ett par olycksminuter gjorde att Los Blancos avgjorde matchen. José Bordalás gjorde det bra med Getafe och har inledningsvis gjort det bra med Valencia. Ska vi vara helt ärliga så har Valencia haft ett ganska bra spelschema i början, Getafe, Alaves, Granada och Alaves i dom inledande fyra, ska man vara ett topp sex lag måste man slå dom lagen. Valencia har en bra bit under 50% i bollinnehav men vinner otroligt mycket kamper, det var så Bordalas lirade med Getafe.

Ja, nu är det så att Valencia fick två lirare skadade mot Real senast, Gaya och Soler, utöver dessa herrar finns tre lirare på skadelistan. Gaya och Soler är oerhört viktiga för Valencia. Gomez/Guedes ryktas starta som frontduo, där Guedes har startat piggt, två mål och en assist, och han skjuter extremt mycket. Danske Daniel Wass kommer troligen få kliva upp på mittfältet. Musah som kom in senast mot Real Madrid är en riktigt frisk fläkt. I mittlåset kommer troligen Gabriel och Omar Alderete starta, det är två herrar som inte är rädda för att smälla på.

Dagens speltips

Två lag med bra form, framförallt Sevilla som släpper in otroligt få mål och är väldigt giftiga framåt. Trots att man bara stänkt in fem mål framåt har man haft bud på många fler, det vittnar 15 avslut mot mål i snitt på. Valencia är luriga och kommer starta med ett kvickt mittfält, och det kan såra ett par herrar i Sevilla som inte alls har speeden som vapen. 25 avslut om vi ska kolla snitten kommer denna match hamna på, trots det är linan på 22.5 vilket är väldigt tacksamt. Över 22.5 avslut är dagens spel till 1.90.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x