Speltips

Match/event
NHL-preseason - söndag 26/9
Datum
26/09 - 2021
Matchstart
23:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1.75-2.65
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – söndag 26/9

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 26 september, 2021

NHL:s försäsong rullar vidare med åtta matcher under söndagsnatten.

Washington – Boston 23:00

Två lag som drabbades samman i Stanley Cup-slutspelet i våras. Boston vann den matchserien med 4-2 efter att man vunnit fyra raka fajter. Dessa båda lag brukar spela jämna och relativt målsnåla matcher mot varandra oavsett vilka spelare man ställer på isen. Nattens försäsongsmatch blir säkerligen också jämn. Såväl Washington som Boston kommer vila de flesta av sina stjärnor i natt. Matchens känns således vidöppen.

Florida – Nashville 00:00

Ett av två (!) möte mellan dessa båda lag under söndagskvällen/natten. Här känns Floridas trupp aningen starka.

NY Rangers – NY Islanders 01:00

New York-derby väntar i natt! De är alltid mycket sevärda, även om det bara är en försäsongsmatch. NY Rangers ställer ett trevligt lag på banan, där bland annat Mika Zibanejad kommer medverka. Även backtalangen, Nils Lundkvist. NY Islanders brukar trivas mot Rangers och har faktiskt vunnit fyra raka inbördes möten samt fem av de sex senaste på bortais. Tar ”Isles” en ny seger i natt?

Anaheim – San José 02:00

Två lag som haft det tungt under de senaste säsongerna. Frågan är om något av lagen kan utmana om en slutspelsplats i år? Det är tveksamt. Anaheim har tre raka inbördes segrar mot San José. Ducks ställer upp med ett ganska trevligt lag i natt och ska ses med bra chans till att vinna.

Winnipeg – Ottawa 02:00

Såväl Winnipeg som Ottawa förväntas ställa upp med ganska svaga lag. Vidöppen match alltså. Winnipeg åkte ur Stanley Cup-slutspelet i våras med 0-4 i matcher mot finalisten Montréal. Ottawa nådde, som vanligt, inte slutspel överhuvudtaget.

Calgary – Edmonton 03:00

Edmonton gjorde en fin grundserie, men åkte direkt ut mot Winnipeg i slutspelet med 0-4 i matcher. Calgary å sin tur nådde aldrig slutspel. Det brukar bli målrika och offensiva matcher mellan dessa båda lag, som sällan slutar oavgjort. Faktum är att tolv raka inbördes möten slutat efter ordinarie speltid. Här ställer Edmonton upp med ett riktigt orutinerat lag medan Calgary har en hel del fina spelare med. Bland annat Mikael Backlund, Rasmus Andersson och Milan Lucic. Luktar Flames-vinst.

Seattle – Vancouver 03:00

Seattle gör äntligen sin debutmatch! Vancouver å sin tur ska försöka starta försäsongen bra för att bygga vidare på det inför grundserien. Canucks var en besvikelse i fjol. Här förväntas Vancouver ställer upp med ett svagt lag, vilket öppnar upp för Seattle. Visst kommer Kraken vinna här? De kommer leva på ”hypen”.

Vegas – San José 04:00

Tunga topplaget Vegas mot svaga San José. Detta är för övrigt San José andra match under natten då dom även möter Anaheim. Golden Knights brukar trivas ypperligt mot San José och har faktiskt vunnit nio (!) raka inbördes möten. De har segrat i hela 14 av sina 18 senaste hemmamatcher mot Sharks. Det ska även tilläggas att tre av San Josés vinster kommit efter OT/SO. Oavsett vilket lag klubbarna ställer på banan ska Vegas ses med god chans att vinna.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x