Speltips

Match/event
Topptipset - Tisdag 11/9
Datum
09/11 - 2021
Matchstart
20:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. PSG - Real Madrid
1
2. Juventus - Wolfsburg
2
3. Aldershot - Wrexham
1x2
4. Stenhousemuir - Albion
1x2
5. Gremio - Fluminense
1
6. Confianca - Náutico
1x2
7. Operário - Remo
x2
8. Cruzeiro - Brusque
12
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 9/11 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 9 november, 2021

Vi är uppe i ett landslagsuppehåll för tillfället vilket inte minst märks på Svenska Spels poolspel. Tisdagens Topptips är till hälften bestående av matcher från Brasilien och därutöver ska vi kryssa oss igenom dubbla Champions League-fajter på damsidan vidare till Storbritannien för smaskig bonnboll. Flera fina drag huserar dock på bongen vilket sätter oss i fint läge att jobba större stålar.   

Spelstopp: 20:29

1. PSG – Real Madrid

För tillfället är det få om ens något lag som kan mäta sig med PSG på damsidan. Fransyskorna springer hem segrar i mer eller mindre varje match där ett fort knox-försvar inte släppt en boll bakom sig på mer än 1170 minuter(!) tävlingsfotboll. Real Madrid är inte i närheten av samma höga höjd och laget från hjärtat av Spanien har dessutom fortsatt en del frågetecken på ledande spelare. Däribland Asllani. Att detta ska sluta på något annat sätt än med hemmaseger är inte troligt. Upp till 85 procent finns i alla fall ingen anledning att strössla tecken.   

2. Juventus – Wolfsburg

Juventus kunde inte följa upp 3-0-skalpen mot Servette då Turin-klubben fick smaka torsk i förra omgången efter 1-2 mot Chelsea. De vitsvarta från Italien har därmed lite press på sig inför denna duell då gruppettan Wolfsburg kommer till Allianz Stadium. Gästerna var fullkomligt överlägsna hemma mot nyss nämnda Genève-lag (5-0) och de grönklädda besitter en magnifik bredd med spelare som Wassmuth, Janssen och Huth bland annat. Dessutom gör inte Rebecka Blomqvist bort sig i den tyska dressen. Med lite flyt kommer vi få se en tvåa som streckas en bit under 55 prollar och då kan vi gott spara tecken till senare och singla Vargarna.   

3. Aldershot – Wrexham 

Det grinar emot Aldershot. National League-klubben har en tuff höst att blicka tillbaka på och hemmaspelet klickar inte för fem öre. Bra läge för The Shoots att vända på en usel trend på Recreation Ground nu dock. Wrexham har mattats av något på slutet och har inte heller någon kul erfarenhet av nutida matcher här. Walesarna senaste bortaseger och tillika senaste mål mot Mark Molesleys mannar utomsocknes kom senast 2015. Läge att smacka på med alla tecken tidigt därmed.     

4. Stenhousemuir – Albion 

Från engelsk femtedivision till League Two i Skottland. Två formstarka sällskap går i klinch på Ochilview Park och för gästernas del har Cameron Binnie spikat igen mellan sina stolpar helt den senaste tiden med inte mindre än fyra nollor i rad. Stenhousemuir vann derbyt mot Stirling i förra omgången efter en enastående första halvlek. Värdklubben har därmed tre raka vinster i alla tävlingar och känns på gång. Väldigt svårtippat möte där kvällens andra heltäckningsmatta bör rullas ut.

5. Gremio – Fluminense 

Efter fyra matcher från europeisk mark är det dags att hoppa på flygmaskinen och ta oss till Brasilien. Gremio är på väg mot ett rejält fiasko då Porto Alegre-klubben är nära degradering från landets finrum. Bra läge för hemmalaget ändå att bryta en fyra matcher lång poänglös rad då Fluminense kommer på besök. Gästerna är betydligt bättre hemmavid och har Teixeira, Ganso samt Bobadilla ur spel. Tunga avbräck och dessutom ska inte heller tre raka segrar för Gremio inbördes underskattas. Upp till 45-50 procent kan vi faktiskt ge ett desperat värdlag fullt förtroende. 

6. Confianca – Náutico

I Série B har Náutico efter bara en vinst på de fyra senaste matcherna troligen slarvat bort en topp 4-plats då bara fyra matcher återstår att spela. Vinna borta mot Confianca är ett måste och det ska nu göras utan bland annat trion Jean Carlos Vicente (avstängd) Matheus Trindade (avstängd) samt en nyss skadad Caio Dantas. Otroligt tunga tapp. Hemmalaget är i en krisande situation strax under nedflyttningsplats men vädrar givetvis morgonluft i och med de nyss nämnda avbräcken. Då odds och streck troligen spelar i korrelation till varandra är det bara att bomba på med 1X2 och traska vidare. 

7. Operário – Remo 

På nedre halvan av Série B-tabellen huserar båda dessa sällskap. Operário har varit väldigt svajiga på sin egen matta under lång tid och kan bara visa upp en seger sett över de sex senaste matcherna. Remo befinner sig en ynka pinne bakom och har därmed läge att kliva förbi vid en trepoängare. Chansen till seger finns givetvis även om bortalaget har en del frågetecken på spelare i fronten som Gedoz och Gorne. Ettan uppe och klättrar över 60 procent är dock i mångt och mycket inget att hänga i granen och X2 ska därför målas ner allra först.    

8. Cruzeiro – Brusque 

Kvällens sista strid går av stapeln på mäktiga Mineirão. Cruzeiro har haft svårt att återhämtat sig efter degraderingen 2019 och är med fyra omgångar kvar faktiskt bara fem poäng från nedflyttning. Match mot 16:e placerade Brusque dagen till ära och det är ett bortalag som, trots sin skadade målkung Edu, varit riktigt sevärda framåt på sistone med många mål och frejdigt spel. När dessutom Cruzeiro haft väldiga bekymmer på sin egen gräsplan känns ettan i krokarna runt 60 som något vi absolut ska gardera. Gubben (etta-tvåa) är ett tidigt och givet inslag.    

Läktarens säkra: PSG

Real Madrid är inte på samma nivå som PSG och kommer få det otroligt kämpigt på Parc des Princes. Ettan är bara banka av! 

Läktarens skräll: Remo

Operário har varit rent av svaga hemma på slutet och i denna otroligt viktiga fajt ska såklart inte ettan sticka iväg till höga höjder. Högersidan är fin och av högsta prioritet.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus