Speltips

Match/event
Manchester City - Fulham
Datum
05/02 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Man City vinner och håller nollan
Odds
1,88
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester City – Fulham 5/2

Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 4 februari, 2022

FA-cupen är i full gång och ett av de många mötena är Manchester City mot Fulham. Det är toppen i PL mot toppen i Championship. Fulham var i PL förra säsongen så dessa två har spelat mot varandra för inte alltför längesen. Man City vann båda mötena förra säsongen mot Fulham och det blir troligt samma visa denna gång. 

Man City är på en annan nivå

Att Fulham har varit bra denna säsong är ett faktum. Man leder Championship med fem poäng och en match mindre spelad än tvåan. Nu ska man ta sig an det bästa laget i hela England i FA-cupen på bortaplan dessutom. Svåraste uppgiften för Fulham sen man mötte man City i Premier League förra året. I fem raka möten mot Man City har man misslyckats att göra ett mål. Jag tror det blir riktigt svårt för Fulham att bryta den trenden imorgon.

Manchester City brukar ställa upp med så bra lag som möjligt oavsett vilka dom möter. Jag förväntar mig samma här från Pep Guardiola, Man City vill vinna allt som går att vinna och Fulham bör man inte underskatta. Det är trots allt det bästa laget just nu i Championship och framför hemmafansen vill man inte åka på en förlust mot Fulham.

Fulham satsar på Championship

Fulham kommer nog försöka göra en bra match, det är inget snack om saken. Men jag tror dock att Man City kommer vara det mer motiverade laget och att Fulham inte kommer vara lika sugna på att ta sig vidare till nästa omgång. Fulham har dessutom match bara tre dagar efter matchen mot City medan City har fyra dagars vila mellan.

Fulham kommer att få det riktigt tufft och kommer inte att röra mycket boll, frågan är hur man ska lyckas få in en kasse på City. Man hade det svårt senast mot Blackpool att få in ett andra mål för att ta alla tre poäng, Fulham såg riktigt tröga ut framåt vilket förvånade mig. Inte optimalt för Fulham inför en match mot Man City på bortaplan.

Speltipset

Manchester City kommer behöva bygga upp självförtroendet och formen inför några riktigt tuffa matcher som dom har inom snar framtid. Mot Fulham på hemmaplan ska det vara seger utan problem. Rak etta ger såklart inte mycket men slänger vi in att Man City dessutom håller nollan så ser det betydligt bättre ut. Speltipset blir att Man City vinner och håller nollan till oddset 1,88 och det spelar jag hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x