Speltips

Match/event
Real Madrid - Chelsea
Datum
12/04 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
U4.5 mål och Chelsea flest hörnor när man börjar 1-0
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Real Madrid – Chelsea 12/4

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 11 april, 2022

Det är dags för andra omgången av kvartsfinalerna i Champions League och de regerande mästarna åkte på stryk i första omgången hemma på Stamford Bridge. Real kommer då med en stor fördel till detta avgörande möte på Santiago Bernabeu med en 3-1 ledning efter Benzemas hattrick i första mötet. Allt eller inget är det som gäller för Chelsea imorgon!

Svårt läge att vända för regerande mästarna

Chelsea kom till den förra matchen med en chockerande förlust på hemmaplan mot Brentford när man föll med 1-4. Den matchen satte sig förmodligen i skallarna på Chelsea spelarna för dom gick inte att känna igen när man sedan tog sig an Real Madrid. En hel del misstag från Chelsea gjorde att Real kunde dra nytta av det och satte dit tre kassar på Mendy. Anfallsspelet var inte heller så imponerande, man fick dock in en balja vilket såklart håller detta levande trots allt. 

I slutändan behöver man göra minst två mål på Real Madrid på Santiago Bernabeu och det är inte många lag som har gjort det denna säsong. Men Chelsea är regerande mästare av en anledning och man tog revansch nu i helgen och vann mot Southampton med 0-6. Så mål kan man göra och trots att deras chanser är minimala så har jag inte räknat ut dom helt och hållet. Vi har sett större vändningar i Champions League genom åren.

Förväntar mig inte samma matchbild som senast

Första matchen var som sagt en händelserik match minst sagt. Fyra mål fick vi se efter tre av dom kom från Benzema som är i stekhet form just nu. Två hattricks i rad har han i Champions League och det är bara en enda spelare som har det tillsammans med honom, Cristiano Ronaldo. Men denna match tror jag inte kommer bli lika händelserik. Chelsea kommer såklart behöva gå för mål då dom som sagt behöver minst två mål för att ha chans att ta sig vidare.

Men Real Madrid har haft ett lysande försvarsspel denna säsong och tror att dom kommer göra allt dom kan för att denna match ska vara så långsam och händelsefattig som möjligt. Real kommer att ta tid på sig varje gång bollen är död, kommer inte riskera något i anfallsspelet och kommer verkligen försöka frustrera Chelsea.

Speltipset

Intressant match trots den stora fördelen Real Madrid har inför mötet. Vi kommer få se ett Chelsea som måste jaga mål och ett Real som förmodligen kommer ligga ganska lågt i försvarsspelet. Jag väljer att kombinera mål och hörnspel inför denna match. Speltipset blir att det blir under 4,5 mål och att Chelsea får flest hörnor när man börjar med 1-0 till oddset 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x