Speltips

Match/event
PSG - Benfica
Datum
11/10 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Ö22.5 frisparkar i matchen
Odds
1,75
Rygga Spelet
Speltips fotboll

PSG – Benfica 11/10

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 10 oktober, 2022

Champions League gruppspelet fortsätter även denna vecka och det är exakt samma möten som förra veckan då andra ronden av mötena börjar nu. Det innebär att PSG och Benfica möts igen och denna gång är det PSG som har hemmaborg. Delad pott blev det förra onsdagen när matchen slutade 1-1 efter mål av Messi och självmål av Danilo Pereira. Viktiga poäng står på spel även här!

Obesegrade så här långt

Benfica har haft en väldigt bra säsong hittills då man är obesegrade i de 16 matcher man spelat. Man vann alla fyra kvalmatcher till Champions League då man slog Midtjylland och Dynamo Kyiv. I ligaspelet så har man åtta vinster och ett kryss efter de nio första omgångarna och leder därmed serien. Och sist men inte minst så ligger man delat etta i sin CL grupp tillsammans med morgondagens motståndare, PSG. Efter att ha vunnit två och kryssat den senaste mot just PSG.

Detta Benfica är alltså inget lag att underskatta och det fick bland annat Juventus känna på när man förlorade mot Benfica på hemmaplan. Även PSG hade det tufft mot Benfica nu i den senaste matchen då det hade kunnat gå hur som, men 1-1 slutade den kampen och nu är det dags för Benfica att åka till Frankrike för den fjärde omgången.

Oavgjort mot Stade Reims

PSG har även dom startat denna säsong riktigt bra och är också obesegrade så här långt. I ligan brukar dom ha det ganska lätt och det har dom haft även iår, åtta vinster och två oavgjorda med en målskillnad på +23 har man efter tio spelade omgångar. Och i Champions League har man vunnit två och kryssat en. Efter krysset mot Benfica förra veckan så mötte man Stade Reims på bortaplan i lördags och då stod man inte för någon vidare prestation. Efter 42 minuter blev Ramos utvisad och efter det var det mest Stade Reims som tryckte på.

Man vilade dock Neymar som bara spelade sista halvtimmen ungefär, och även Messi som inte ens var med i truppen. Man bör ha de flesta startspelarna ganska utvilade inför denna match mot Benfica. Viktig match för PSG då dom definitivt har pressen på sig och efter ett kryss förra veckan så vet man att man har en tuff match framför sig.

Speltipset

Viktiga poäng står på spel när ett av lagen har chans att kliva upp på en ensam förstaplats i gruppen. Senaste matchen blev det grinigt i slutet och domaren blåste en hel del frisparkar, jag tror på samma utfall även denna match. Speltipset blir över 22.5 frisparkar i matchen till 1,75 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x