Speltips

Match/event
Manchester City - Brentford
Datum
12/11 - 2022
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
City vinner, U5.5 mål i matchen & Brentford får U3.5 hörnor
Odds
1,87
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester City – Brentford 12/11

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 11 november, 2022

Det har blivit dags för den sista omgången i Premier League innan vi går in i ett längre uppehåll då VM drar igång väldigt snart. Viktig omgång med andra ord då lagen såklart vill gå in i uppehållet med en vinst och tre poäng i denna match. Man City som fortfarande ligger 2:a efter att Arsenal inte tappade poäng i deras tuffa bortamöte mot Chelsea förra omgången. Viktig match för hemmalaget!

Lägg ditt spel på Expekt och få 1500 riskfritt spel (till nya spelare)

Formsvaga gäster

Tuff match väntar för Brentford då man ska ta sig an formstarka Manchester City på bortaplan dessutom. Och med tanke på Brentfords dagsform så kommer denna match inte att bli lättare. Man kommer till denna match utan seger i sina fem senaste matcher varav en av dom var en stor förlust mot Aston Villa där man föll med hela 4-0.

I veckan så mötte man Gillingham, som är ett lag som spelar i League One, i Carabao Cup. Man spelade på hemmaplan och var såklart stora favoriter att vinna men så blev inte fallet. Matchen slutade 1-1 och man förlorade tillslut på straffar och åkte alltså ut mot ett lag från League One. Tufft för självförtroendet inte minst inför ett så här tufft möte som väntar.

Viktiga poäng på spel

Manchester City fortsätter att jaga Arsenal då båda lagen vann deras senaste ligamatcher. Arsenal sattes i en enorm press efter att City vann sin match förra lördagen då Arsenal skulle ta sig an Chelsea på söndagen. Trots det och trots att man spelade på bortaplan så löste Arsenal jobbet och sitter kvar på förstaplatsen inför denna sista omgången innan VM.

Viktig match här för Man City där man nu återigen har chans att ta sig förbi Arsenal innan uppehållet. Arsenal tar sig an ett desperat Wolves på bortaplan vilket är en tuffare match än den City har framför sig. Ett formsvagt Brentford kommer nog inte att ha någon chans att sno poäng från City här.

Speltipset

City går som tåget och vann dessutom sin match i Carabao Cup mot Chelsea nu i onsdags. Man roterade en hel del på startelvan så jag förväntar mig att City kommer att ställa upp med sitt absolut bästa lag. Viktiga poäng på spel för hemmalaget och jag förväntar mig att man kör över Brentford utan några vidare svårigheter. Speltipset blir City vinner, under 5.5 mål och Brentford under 3.5 hörnor till 1,87 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x