Speltips

Match/event
Manchester City - Everton
Datum
31/12 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Man City Ö6.5 skott på mål
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester City – Everton 31/12 

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 29 december, 2022

I helgen är det dags för de sista matcherna i Premier League för detta år och en av dom är mellan Manchester City och Everton som ska göra upp om tre poäng. City som kommer till matchen med en vinst mot Leeds i onsdags medan Everton åkte på förlust i måndags mot Wolves. Man City som har hela tio raka segrar mot Everton ska nu försöka sätta press på Arsenal som spelar senare på lördagen. Speltipset här blir City över 6.5 skott på mål till 1,72 hos Expekt.

Tio raka segrar mot Everton

Manchester City vann sin första ligamatch efter VM nu i onsdags då man tog sig an Leeds på bortaplan. Det var en match som man på förhand givetvis var stora favoriter till att vinna och det gjorde man också med marginal. Det tog dock ett tag innan City fick hål på Leeds men just innan halvtid så gjorde ingen annan än Håland 0-1 för City. Matchen slutade 1-3 till de ljusblåa vilket innebär att man fortfarande är fem poäng bakom serieledaren Arsenal.

Helgens motståndare har man ett riktigt fint facit mot vilket man dock har mot de flesta lagen i Premier League. Men tio raka segrar tror jag inte att man har mot något annat motstånd än just Everton. Sist Everton inte förlorade mot Man City var sommaren år 2017, så det är nog ingen tvekan om att Man City känner att detta är en match man ska vinna.

Bortalaget ligger risigt till

Everton hittar vi numera på 17:e plats i tabellen efter att man förlorade mot Wolves i måndags med 1-2. Wolves som klättrade upp till 18:e plats och har nu bara en poäng upp till Everton. Denna förlust blev Evertons tredje raka i ligaspelet då man åkte på två tunga förluster mot Leicester och Bournemouth innan det blev uppehåll då VM drog igång.

Nu ska man ta sig an det kanske bästa hemmalaget i världen i form av Man City som man dessutom som sagt förlorat mot i tio raka matcher. Inget snack om saken om att detta inte kommer bli en trevlig lördag för bortalaget.

Speltipset

De regerande mästarna har slagit Everton i tio raka matcher och det är inte så konstigt att dom står till 1.15 gånger insatsen på hemmaplan. Jag tror City kommer att lösa detta utan vidare problem och väljer att spela därefter. Speltipset blir City över 6.5 skott på mål till 1,72 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x