Speltips

Match/event
Manchester City - Chelsea
Datum
08/01 - 2023
Matchstart
17:30
Spelbolag
Spel
1X, City flest hörnor & U4.5 mål i matchen
Odds
1,68
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester City – Chelsea 8/1

Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 6 januari, 2023

Nu på söndag så är det återigen dags för Manchester City och Chelsea att mötas när de ska göra upp om en plats i FA-cupens fjärde omgång. Denna gång är det Man City som har hemmaborg och med tanke på att man vann på bortaplan nu i torsdags så är man givetvis stora favoriter inför denna match. Intressant match!

Vann i torsdags

Premier League tar ett kort uppehåll då det har blivit dags för FA-cupens tredje omgång att spelas. Bland alla matcher vi har framför oss så är denna utan tvekan den största och mest intressanta att se framemot. City och Chelsea spelade dessutom nu i torsdags mot varandra i liga sammanhang där Man City vann med 0-1 på Stamford Bridge.

Det var en hyfsat jämn match men i slutändan så visade Man City varför man är det bättre laget och förtjänade även vinsten. Det var inte en så händelserik match vilket det inte heller har varit när dessa två möts på sistone då de sex senaste inbördes mötena samtliga slutat med under 3.5 mål i matcherna.

Formsvagt Chelsea

Den sämre formen för Chelsea fortsätter och nu har man alltså bara vunnit en match på de senaste sex man spelat. Dock är två av förlusterna man åkt på bland de sex matcherna mot just söndagens motståndare, Man City. Detta blir alltså tredje gången man möter City på bara två månader. 

Man lyckades inte ta poäng hemma på Stamford Bridge i torsdags och inför denna match ser det inte heller så ljust ut. Dock kommer nog båda lagen att rotera på startelvan en hel del då ett tufft spelschema väntar för båda lagen, inte minst City som är kvar i Carabao Cup.

Speltipset

Kul med ett toppmöte i FA-cupen när Man City och Chelsea återigen möts. Tredje gången är det dessa lag ska mötas denna säsong och Man City har nu fyra raka segrar mot Chelsea. På Etihad är man dessutom extremt svårslagna och med tanke på vart Chelsea ligger i Premier League så förmodar jag på att det är där man vill lägga sitt fokus och kraft. Speltipset blir 1X, City flest hörnor och under 4.5 mål i matchen till 1,68 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x