Speltips

Match/event
Arsenal - Everton
Datum
01/03 - 2023
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Arsenal vinner, får flest hörnor & Everton U1.5 mål
Odds
1,67
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Arsenal – Everton 1/3

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 27 februari, 2023

På onsdagen har vi två Premier League matcher framför oss och i en av dom så tar serieledaren Arsenal emot Everton hemma på Emirates. Andra matchen mellan dessa två på kort tid då denna egentligen skulle spelas för ett bra tag sen. Everton vann på Goodison för lite mer än 20 dagar sedan men denna gång blir det nog inte tre poäng för Sean Dyche och Everton. Viktiga poäng på spel!

Två raka vinster för Arsenal

Arsenal hamnade i en liten formsvacka efter att man åkte på en oväntad förlust mot just Everton för några omgångar sedan. Man torskade med 1-0 på Goodison för lite mer än 20 dagar sedan och efter den förlusten så tappade man poäng i två raka omgångar, bland annat i sexpoängsmatchen mot Man City.

Men nu har man hittat tillbaka till den fina formen som man var i innan och har inför denna match två raka segrar, två viktiga sådana dessutom. Aston Villa slog man som vi vet med 2-4 och nu senast slog man Leicester med 0-1. Inte en övertygande vinst målmässigt men Leicester hade inte ens ett skott på mål och Arsenal hade kontroll större delen av matchen.

Tung förlust i den senaste matchen

Gästerna Everton slog som sagt Arsenal sist man möttes med 1-0 på hemmaborg i Sean Dyches första match som tränare för Everton. Men efter den matchen har det inte gått superbra för Everton då man förlorat två och vunnit en. Man har halkat ner under strecket igen efter att man förlorade mot Aston Villa i helgen med 0-2. 

Och i denna match mot serieledaren som dessutom kommer vara ute efter revansch så bör man inte räkna med att ta poäng. Vilket innebär att man troligen kommer att fortsätta vara under strecket även efter denna match.

Speltipset

Arsenal måste fortsätta på det vinnande spåret för att hålla Man City bakom sig med marginal inför slutspurten. Everton har det tungt just nu och på Emirates kommer det bli riktigt tufft att ta poäng. Speltipset till denna match blir Arsenal vinner, får flest hörnor och Everton gör under 1.5 mål till 1,67 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x