Speltips

Match/event
Barcelona - Real Madrid
Datum
19/03 - 2023
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Båda lagen gör mål
Odds
1,71
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Barcelona – Real Madrid 19/3

Fotboll La Liga Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 17 mars, 2023

Söndagen bjuder på ett fjärde El Clasico för denna säsong när Barcelona tar emot rivalen Real Madrid hemma på Camp Nou. Lagen har redan mött varandra hela tre gånger denna säsong och ska även möta varandra en gång till efter denna. Denna gång är det i ligaspelet som giganterna drabbas och det är minst sagt viktiga poäng på spel. Inför matchen är det nio poäng som skiljer dom åt men en vinst här för Real kan verkligen sätta press på serieledarna inför slutspurten. Viktiga poäng på spel!

Redan vunnit två mot Real denna säsong

Vi har verkligen blivit bortskämda med antalet El Clasicos vi fått se denna säsong då detta blir fjärde mötet mellan giganterna. Dessutom ska dom mötas ännu en gång efter denna match då andra mötet i Copa Del Reys semifinal väntar. Efter tre matcher spelade mot varandra så har Barca vunnit två medan Real har vunnit en, vilket dessutom var i ligaspelet. 

Inför denna sexpoängsmatch så är det Barca som står som favoriter och det kan jag ändå hålla med om då man har hemmaborg. Men pressen kommer att vara på hemmalaget då man leder La Liga inför matchen med nio poäng, före just Real Madrid. Men förlorar man denna så är det bara sex poäng som skiljer lagen åt. 

Två formstarka lag

Det är inget snack om saken om att det är två av världens bästa lag som möts på söndagen och med så viktiga poäng på spel så förväntar jag mig en riktigt het match. Hemmalaget kommer till matchen med tre raka segrar efter att ha förlorat två raka. Dessutom så är en av de tre vinsterna mot just Real då dom möttes för bara lite mer än två veckor sedan.

Gästerna Real Madrid kommer till matchen med två raka segrar i bagaget, varav en av dom mot Liverpool som man slog på hemmaborg med 1-0 tidigare i veckan. Barca har fått en hel veckas vila medan Real spelade senast i onsdags men jag förväntar mig ändå att Ancelotti ställer upp med sin bästa möjliga elva.

Speltipset

Viktiga poäng på spel i toppstriden i La Liga när Barca tar emot rivalen Real Madrid. Det är ettan mot tvåan och beroende på hur denna match slutar så kan det bli riktigt intressant och spännande i La Liga kommande omgångar. Spelet jag valt inför denna match sitter i 15 av de 16 senaste matcherna på Camp Nou. Speltipset blir att båda lagen gör mål till 1,71 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x