Speltips

Match/event
Dagens trippel - Tisdag 26/1
Datum
26/01 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.96
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 26/1 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 26 januari, 2021

Mitt i veckan levererar svenska folkets favoritliga maffiga matcher på löpande band. Tisdagskvällen är inget undantag då fyra kamper arrangeras i Premier League. Handikappspelen står i fokus när flera av de stora elefanterna tillskrivs enormt favoritskap.

Tisdagens PL-tips!

Spelstopp: 18.59

Crystal P – West Ham: West Ham +0,5 @ 1,39

Aftonen inleds i huvudstaden som ståtar med ett derby tisdagen till ära. Det finns anledning att tro på en tät drabbning på Selhurst Park med det vändande mötet i åtanke. När Olympiastadion var spelplats i december var striden tight och hård, inte minst för Christian Benteke som inledde matchen med mål och ostskiva för att avsluta med utvisning och tv-titt i omklädningsrummet.

1-1 slutade derbyt för en dryg månad sedan, därefter har klubbarna gått skilda vägar i tabellen. Crystal Palace slog slagpåsen Sheffield United här hemma, i övrigt har The Eagles lirat åtta raka tävlingsmatcher utan att hissa segerflagg. Senaste tre matcherna har varken Benteke eller någon annan örn hittat nätet.

West Ham torskade derbyt efter derbyt, mot Chelsea på Stamford Bridge, i övrigt har gästerna gått förlustfria. Sju tävlingsmatcher varav fem rena segrar är inte illa pinkat av David Moyes och hans adepter. I fem av dessa fighter har de vinröda hållit nollan intakt bakåt, med tanke på Crystal Palace uddlöshet framåt lär den trenden förstärkas. Minst en vinröd pinne bör det bli.

Spel: West Ham +0,5 @ 1.39

Tävling: Premier League

Plats: Selhurst Park

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Southampton – Arsenal: Southampton -0,5 @ 3,15

Premier Leagues mittenbassäng är hemvist för kombattanterna på St. Mary’s Stadium, något som är betydligt mer betryggande för Ralph Hasenhüttl än för Mikel Arteta. Österrikarens Southampton ligger två pinnar framför Arsenal och har ändå spelat en match mindre. Och Arteta kommer hem till Ralph med gamnacke.

Arteta och hans Arsenal var här i lördags och slogs om avancemang i FA-cupen, det slutade inte väl. Brasilianaren Gabriel gjorde matchens enda mål, tyvärr i Arsenals eget mål. Southamptons seger var på intet vis oförtjänt även om gästerna då valde att rotera en del.

När ordinarie ligaspel står på menyn målas The Gunners upp som favoriter och det förefaller inte helt i sin ordning. Southampton är ett av Premier Leagues bästa hemmalag, över hälften av hemmamatcherna har slutat med tre poäng in på Ralph Hasenhüttls konto. I senaste ligamatchen på denna matta var det regerande mästarna som var här och fick sina fiskar varma, The Saints slog Liverpool efter att Danny Ings än en gång fällt avgörandet. Med trippeldeg på ny hemmaseger kan vi inte blunda.

Spel: Southampton -0,5 @ 3,15

Tävling: Premier League

Plats: Sst. Mary’s Stadium

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Premium

West Bromwich – Manchester C: West Bromwich +2,5 @ 1,59

Sist men inte minst är det hemtrevliga The Hawthorns som ska besökas. Här bor nästjumbon som haft svårt att hävda sig mot de mindre bemedlade lagen men när dignitärerna står på andra sidan lyfter sig West Bromwich. Fråga bara Manchester City som fick nöja sig med 1-1 när WBA besökte Etihad för en dryg månad sedan.

Pep Guardiola har stora problem för närvarande med tanke på att flera nyckelspelare saknas. Sergio Agüero har dessvärre fått sällskap av Kevin De Bruyne och den duon är oersättlig även för en klubb av Manchester Citys mått. Givetvis ska The Citizens lösa West Bromwich oavsett, alltid, men frågan är om det blir någon utklassning.

Någon utklassning blir det knappast, Guardiola har skruvat ner sin slåttermaskin senaste året. Att Manchester City endast gjort tio mål på åtta bortamatcher bevisar den saken. De himmelsblå gästerna har inte vunnit någon ligamatch med mer än två mål sedan förra sommarens möte med sedermera degraderade Watford. WBA har plockat poäng på både Etihad och Anfield denna säsong så värdarna vet hur man tas med de stora bjässarna.

Spel: West Bromwich +2,5 @ 1,59

Tävling: Premier League

Plats: The Hawthorns

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Extra

Läktarens trippel

Crystal P – West Ham: West Ham +0,5 @ 1,39

Southampton – Arsenal: Southampton -0,5 @ 3,15

West Bromwich – Manchester C: West Bromwich +2,5 @ 1,59

Totalt odds: 6,96

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus