Speltips

Match/event
Dagens trippel - Fredag 12/3
Datum
12/03 - 2021
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.83
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 12/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 12 mars, 2021

Det finns en hel del sevärda och spelvärda fotbollsfighter att botanisera bland under fredagskvällen. En av karamellerna synas i Valencia där Primera División ståtar med ett derby. Italienska Serie A och engelska Premier League gör kvällen fullbordad.

Fredagens speltips!

Spelstopp: 20.44

Atalanta – Spezia: Atalanta Över 2,5 mål

Gewiss Stadium i Bergamo är första arena till rakning denna helg. Värdföreningen befinner sig inom den åtråvärda toppsextetten i det italienska finrummet. Atalanta är i brygga i Champions Leagues åttondelsfinal mot Real Madrid men bör mäkta med en ny plats bland de europeiska högdjuren.

Gian Piero Gasperinis blåsvarta sällskap har flera fina resultat hemmavid i både seriespelet och Coppa Italia. Sedan nyårsafton har Napoli besökt Bergamo och fått varma fiskar serverade vid två tillfällen. Tidigare under säsongen finns Roma och Lazio bland gästerna som fått samma omilda behandling.

Spezia har 23 poäng mindre än Gasperinis trojka och visar svag form för dagen, huvudspåret för de svartvita handlar om att förlänga vistelsen i Serie A. Spezia har släppt in minst tre mål i fyra av sina senaste fem tävlingsmatch på bortabana. Atalanta har gjort minst tre mål i fyra av sina senaste fem arrangemang på blåsvart gräs. Att gästernas förstekeeper Provedel åkt på corona gör inte de svartvitas möjligheter större.

Spel: Atalanta Över 2,5 mål @ 2,09

Tävling: Serie A

Plats: Gewiss Stadium

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Live

Levante – Valencia: Valencia +0,5

I östra Spanien återfinns paellalandets tredje största stad. På Estadi Ciutat de Válencia ska det fredagsmysa med en derbykamp mellan stadens tabellgrannar i mittenskiktet av Primera División. Valencia har gott gry efter att ha gått segrande ur förra helgens tuffa derby mot Villarreal där Fladdesmössen flög hem en 3-2-triumf på Mestalla.

Levante har inte lika höga klackar i sitt tak efter trippen till Baskien. Nederlaget mot Real Sociedad var svårt att skoja bort med tanke på att Levante endast fick iväg ett skott på mål samtidigt som baskerna kostade på sig en straffmiss. Hemmavid har värdarna presterat jämförelsevis ännu klenare, endast fyra vinster på 13 försök.

Valencia som slog vitala Villarreal förra helgen minns derbydusterna mot Levante med glada miner. Fladdermössen har flugit hem tre raka poängplock på den blåröda mattan, dessutom segrade Los Che med 4-2 i höstens inbördes kamp på Mestalla. Till saken hör att besökarna nu har hela fyra spelare avstängda, det vägs dock upp av att hemmalaget har fem gubbar uppsatta som skadade/osäkra. Nytt rödgult poängplock måste synas till förmånlig profit.

Spel: Valencia +0,5 @ 1,75

Tävling: Primera División

Plats: Estadi Ciutat de Válencia

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Newcastle – Aston Villa: Newcastle +0,5

Det djuriska mötet i Storbritannien avrundar fredagens afton på St. James’ Park. Newcastle tampas i Premier Leagues bottenträsk där Skatorna alltjämt håller hjässan ovanför ytan. The Magpies har två raka poängplock i ryggsäcken då Steve Bruce boys följde upp 1-1 här hemma mot vargarna från Wolverhampton med att hålla stången mot West Brom på The Hawthorns.

Aston Villa såg stundtals ut som rena rama topplaget under säsongens första halva men nu har Dean Smith och hans sällskap kommit ner på jorden. Besökarna från Birmingham har endast vunnit en av sina senaste fem fighter, trots tacksamt schema. Bottennappet på senaste resan mot Sheffield United var inte mycket att hänga i lejonkulan.

Som lök på Lejonens lax ser det bistert ut med truppsituationen inför trippen till skatboet. Skarpskytten Ollie Watkins är osäker till spel, samma sak gäller fixstjärnan Jack Grealish och besten Bertrand Traoré. Newcastle har plockat poäng i tolv raka motsvarande möten mot Villa och under rådande omständigheter lär trenden fortlöpa.

Spel: Newcastle +0,5 @ 1,87

Tävling: Premier League

Plats: St. James’ Park

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Läktarens trippel

Atalanta – Spezia: Atalanta Över 2,5 mål @ 2,09

Levante – Valencia: Valencia +0,5 @ 1,75

Newcastle – Aston Villa: Newcastle +0,5 @ 1,87

Totalt odds: 6,83

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus