Speltips

Match/event
Dagens trippel - Söndag 31/1
Datum
31/01 - 2021
Matchstart
14:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
9.14
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 31/1 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 30 januari, 2021

Den så kallade vilodag som ligger framför oss går inte av för hackor. Britterna tillämpar full sula i Premier League när ett flertal topplag ska in i söndagens eldar. Svårighetsgraden på respektive uppgift varierar för Leicester, Liverpool och Tottenham.

Söndagens saftiga PL-spel!

Spelstopp: 14.59

Leicester – Leeds: Leicester -0,5 @ 1,80

Rävgrytet på King Power Stadium öppnar hela härligheten när Brendan Rodgers ska skaka armbåge med Marcelo Bielsa. Den passionerade argentinaren passar sannerligen in på epitetet “tillämpar full sula”. El Loco Bielsa har lotsat Leeds till fem segrar och fem förluster i bortaspelet, därmed är gästerna ensamma om att ännu inte ha kryssat i denna spelform.

Leicester står noterade för 5-1-4 på eget gräs och formen är formidabel hos Brendans boys. Senaste åtta tävlingsmatcherna har inneburit två oavgjorda resultat och sex stycken triumfer. The Foxes har bland annat besegrat Tottenham i London med ett par bollar samt Chelsea här hemma med samma goda marginal.

Leeds fällde Newcastle med nöd och näppe senast men hade innan dess förlorat tre raka tävlingsmatcher så formen hos gästerna är inget vidare. Det vändande mötet på Elland Road i höstas slutade hela 4-1 till Leicester när Youri Tielemans var magisk i fronten hos rävflocken. Hemma i grytet ska Tielemans trojka tveklöst sätta tänderna i Påfåglarna.

Spel: Leicester -0,5 @ 1,80

Tävling: Premier League

Plats: King Power Stadium

Tid: 15.00

TV: Viaplay, V Premium

West Ham – Liverpool: West Ham +0,5 @ 2,18

The Big Smoke agerar ståndaktig mellanstation när två topplag med skilda formkurvor drabbar samman. 35 poäng har West Ham kammat samman på 20 omgångar, det hade få människor tippat på förhand. David Moyes har fått upprättelse för sin goda tränargärning hos Londonlaget som har vunnit sex raka tävlingsmatcher.


Jürgen Klopp har ett förtroendekapital man inte ruckar på i första taget men den goda tysken har börjat slita sitt alltmer grånande hår. Förluster mot beskedliga motståndare som Burnley och Southampton vittnar om att fjolårets överlägsna mästare är fjärran från de sagolika bedrifter som ledde till guld i både Premier League och Champions League. Även om Klopps killar fick en skjuts senast hemma hos Spurs då de rödklädda vann med 3-1.

En del i det hela är naturligtvis att Liverpools drabbats av kännbara långtidsskador, i första hand på härföraren Virgil van Dijk. Klopp sitter tryggt på bortabänken men han bleknar för dagen intill Mister Moyes. West Ham hade Liverpool i gungning på Anfield innan Klopps killar bärgade uddamålssegern i höstas. I huvudstaden ska The Hammers ha pangchans på pinnplock efter den senaste tidens suveräna prestationer.

Spel: West Ham +0,5 @ 2.18

Tävling: Premier League

Plats: Olympic Stadium

Tid: 17.30

TV: Viaplay, V Premium

Brighton – Tottenham: Tottenham -0,5 @ 2,33

Nästa tränarduo som ska mäta sina hjärnspöken är Sverigevännen Graham Potter och den specielle José Mourinho. Brighton kommer från ett möte med beskedliga Fulham medan Tottenham utkämpat en holmgång mot Liverpool, man kan lugnt säga att det blir andra bullar för båda lagen nu.

I likhet med sin Man United-broder David Moyes har Mourinho fått upprättelse sedan han lämnade Old Trafford. Nåja, visst snack om bussparkerande förekommer även när portugisen styr Spurs spakar men i norra London har The Special One fått bra utväxling. Tottenham vann sin grupp i Europa League och har samtidigt häng på CL-platserna i PL.

Särskilt lyckosamma har de liljevita gästerna varit på främmande territorium. Blott en bortaförlust i ligaliret innebär att bara Man United är mer svårslagna i denna spelform. Just United fick stryk med sanslösa 6-1 när Tottenham besökte Old Trafford. Samtidigt är Brighton ett av seriens sämsta hemmalag, The Seagulls är ensamma om att ännu inte vunnit någon fight på eget gräs. Trots att Kane saknas utgör tvåan på AmEx en stabil slutknorr på söndagens trippel.

Spel: Tottenham -0,5 @ 2,33

Tävling: Premier League

Plats: Tottenham Hotspur Stadium

Tid: 20.14

TV: Viaplay, V Premium

Läktarens trippel

Leicester – Leeds: Leicester -0,5 @ 1,80
West Ham – Liverpool: West Ham +0,5 @ 2,18

Brighton – Tottenham: Tottenham -0,5 @ 2,33

Totalt odds: 9,14

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus