Speltips

Match/event
Dagens trippel - Söndag 7/3
Datum
07/03 - 2021
Matchstart
14:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.76
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 7/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 6 mars, 2021

Årets första vårvecka avrundas på bästa möjliga vis med fullt påställ i svenska folkets favoritliga. Premier League är på väg in på sitt upplopp när vi bjuds på toppmatcher. Derbyt i Manchester mellan City och United är söndagens självklara huvudmatch.

Söndagens PL-tips!

Spelstopp: 14.59

Liverpool – Fulham: Fulham +1,5 @ 1,78

Anrika Anfield är första anhalt när två påfallande darriga manskap kliver upp på det gröna schackbrädet. Både Liverpool och Fulham kommer från varsin förlust på hemmaplan mot herrar från huvudstaden. The Reds torskade mot Chelsea samtidigt som The Cottagers torskade derbyt mot Tottenham.

Liverpool återfinns strax över mitten i Premier League när mindre än ett dussin rundor återstår av säsongen. En monumental missräkning för regerande mästarna som var överlägsna förra året. Jürgen Klopp blir mer och mer moloken för varje efterintervju som måste spelas in. Anfield som tidigare var rena rama fortet är nu en godisbesök för gästande gäng.

2021 års sex tillställningar hemma hos Klopp har renderat i fem förluster och en oavgjord historia för Liverpools del. Ett(!) enda mål har det sargade mästarlaget bärgat under denna tid. Fulham luggade The Reds på poäng i höstmötet på Craven Cottage och visat gott gry. Gästerna har åtta raka tävlingsmatcher på främmande mark utan nederlag, med handikappet sitter vi säkert.

Spel: Fulham +1,5 @ 1,78

Tävling: Premier League

Plats: Anfield

Tid: 15.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Man City – Man United: Man United under 0,5 mål @ 2,15

Etihad slår upp portarna för en högoktanig kamp mellan Manchesters två dignitärer. Manchester Citys framfart har knappast gått någon förbi, Pep Guardiolas grabbar dominerarar fullständigt i Premier League och är dessutom favoriter till titeln i Champions League. The Citizens har 14(!) poäng ner till United på andraplatsen.

The Red Devils har gjort det klart godkänt sett till sina förutsättningar men det är sällan några större shower Solskjaer svarvar samman. I synnerhet inte mot storlagen, där har den norske strategen gått i Mourinhos fotspår med bussparkerande. Förra veckans besök på Stamford Bridge slutade 0-0 efter att United grisat sig till pinnen.

Före grispinnen i London lirade Manchester United 0-0 hemma mot Real Sociedad i Europa League. Efter grispinnen mot Chelsea var United på besök i huvudstaden ännu en gång. Matchen mot Crystal Palace senast slutade, trumvirvel, 0-0. City har besökt Old Trafford två gånger denna säsong och hållit nollan båda gångerna.

Spel: Manchester United Under 0,5 mål @ 2,15

Tävling: Premier League

Plats: Etihad Stadium

Tid: 17.30

TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Ultra

Tottenham – Crystal Palace: Crystal Palace Under 0,5 mål @ 2,03

Söndagens sista budord hämtas från London där det stundar derby på Tottenham Hotspur Stadium. Spurs har fyra poäng upp till Everton på den sista av Europaplatserna för närvarande. De liljevita värdarna kommer närmast från ett annat derby där Fulham lades på rygg med 1-0 på Craven Cottage.

Crystal Palace kommer från ett ställningskrig hemma mot Manchester United där det mållösa resultatet får anses klart godkänt. Innan dess mötte The Eagles också Fulham, ännu en gång lirade Roy Hodgsons herrar 0-0. Marginalen till bottentrion är alltjämt trygg för gästerna som knappast har något att hämta denna afton.

Crystal Palace är kraftigt skadedrabbade, hela nio spelare är uppsatta som saknade/osäkra. För Spurs del är det endast Lo Celso som ser ut att missa derbyt. Mourinhos buss har hållit nollan i de senaste tre tävlingsmatcherna i den liljevita borgen. Palace har nollats i fyra av sina senaste fem bataljer.

Spel: Crystal Palace Under 0,5 mål @ 2,03

Tävling: Premier League

Plats: Tottenham Hotspur Stadium

Tid: 20.15

TV: Viaplay

Läktarens trippel

Liverpool – Fulham: Fulham +1,5 @ 1,78

Manchester City – Manchester United: Manchester United Under 0,5 mål @ 2,15

Tottenham – Crystal Palace: Crystal Palace Under 0,5 mål @ 2,03

Totalt odds: 7,76

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus