Speltips

Match/event
HockeyAllsvenskan - fredag 22/10
Datum
22/10 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,63-4,20
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

HockeyAllsvenskan – fredag 22/10

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 22 oktober, 2021

Äntligen är det fredag igen och full omgång i HockeyAllsvenskan!

Almtuna – HV71 19:00

Almtuna har nu fem raka nederlag medan HV71 har vunnit sju av åtta matcher. Det är ingen tvekan om att Jönköpingslaget ska vara favoriter här och också vinna klart.

Karlskoga – Troja/Ljungby 19:00

Karlskoga ligger tvåa efter sex vinster på åtta matcher. Troja/Ljungby har samlat in åtta poäng på åtta matcher. Nykomlingen har vunnit två av sina tre senaste och verkar ha vaknat till liv. Här ska dock Karlskoga vinna. Allt annat är en skräll.

Björklöven – Södertälje 19:00

Björklöven ligger trea medan Södertälje ligger på en sjätteplats. Det skiljer fyra poäng lagen emellan. ”Löven” är givetvis favorit här med tanke på hemmaplansfördelen. Båda lagen har vunnit fyra av sina fem senaste. Södertälje föll med hela 0-5 senast. Sargat självförtroende nu?

Kristianstad – Västerås 19:00

Västerås har spelat in tolv poäng på åtta matcher och har således fått en okej start på säsongen, även om laget önskar mer. Kristianstad å sin tur är jumbo med endast tre poäng inspelade på kontot. Skånelaget har dock spelat hyfsat bra och borde haft fler poäng. Skrällchans här!

MODO – Vita Hästen 19:00

MODO har kommit igång på slutet med tre vinster på fyra matcher. Vita Hästen ser inte alls bra ut och har endast spelat in fem poäng på åtta matcher. Norrköpingslaget har endast vunnit en av sina sju senaste matcher. Det här vinner ett formstarkt MODO, som har fått vittring på topplaceringarna.

Mora – AIK 19:00

AIK har spelat in nio poäng medan Mora har åtta poäng på kontot. Den här matchen känns vidöppen. Kryssläge?

Tingsryd – Västervik 19:00

Det skiljer endast en poäng lagen emellan. Västervik har 13 poäng och Tingsryd en mindre. Här ska Tingsryd vara favoriter. Inte roligt att komma till Tingsryd en fredagskväll. Det kommer vara bra lag på läktaren.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x