Speltips

Match/event
Nattens NHL - söndag 24/10
Datum
24/10 - 2021
Matchstart
00:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1,91-2,38
Rygga Spelet
Speltips NHL

Nattens NHL – söndag 24/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 24 oktober, 2021

Tre härliga fajter stundar under söndagen.

Minnesota – Nashville 00:00

Minnesota står fortfarande på maximal poäng då man vunnit samtliga fyra matcher under säsongsinledningen. Nashville å sin tur ligger tredje sist i Western Conference med endast en vinst på fem fajter. För tillfället är det alltså stor skillnad formmässigt. Wild är dessutom ruskigt fina hemma då man vunnit sex raka hemmafajter. Lägg därtill att man vunnit fem av de sju senaste inbördes mötena på hemmais mot Nashville. Vore dumt att tro något annat än hemmaseger här.

Chicago – Detroit 01:00

Chicago har förlorat samtliga fem matcher under säsongen och endast gjort två mål på sina senaste två matcher. Detroit har spelat in fem poäng på lika många matcher. För mindre än ett dygn sedan blev man överkörda av Montréal då man föll med 1-6. Här lär man tajta till defensiven och lyckas man med det ska man såklart ha en mycket fin chans att besegra usla Blackhawks.

Vegas – NY Islanders 04:00

Två lag som inte alls övertygat under säsongsstarten. Vegas har endast en seger på fyra matcher och NY Islanders har spelat in fem poäng på fem matcher. Någon gång måste det lossna för Golden Knights och kanske redan i natt?

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x