Speltips

Match/event
NHL-preseason - lördag 2/10
Datum
03/10 - 2021
Matchstart
00:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1.92-2.90
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – lördag 2/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 2 oktober, 2021

Den förra natten bjöd på nio härliga fajter och den kommande omgången innehåller lika många tillställningar.

Arizona – Anaheim 00:00

Arizona har segrat i båda sina försäsongsmatcher medan Anaheim står på en vinst och två förluster. Allra senast möttes just dessa båda lag, där Arizona vann med klara 4-1 på bortais. Känslan är att Coyotes tar en ny vinst här.

Boston – NY Rangers 01:00

Dessa båda möttes för ett par nätter sedan, där NY Rangers vann med 3-2. Utöver det har New York-laget förlorat två försäsongsmatcher. Bland annat fick man stryk mot New Jersey med 1-7 (!) för något dygn sedan. Boston å sin tur slog Philadelphia senast med 4-2. Bruins ställer upp med ett fint lag och bör ta revansch på NY Rangers.

Detroit – Columbus 01:00

Detroit har överraskande vunnit båda sina försäsongsmatcher. Columbus slog St. Louis senast med 5-2, men föll innan dess mot Buffalo. Kniper Red Wings sin tredje raka vinst?

Edmonton – Winnipeg 01:00

Edmonton har två raka förluster, där man allra senast föll mot Seattle med 1-2 efter förlängning. Det ska tilläggas att Oilers ställde upp med ett ganska klent lag. Winnipeg å sin tur slog just Edmonton i sin senaste match. Segersiffrorna skrevs till hela 5-1. Nu är det dags för Oilers att ta revansch.

Montréal – Ottawa 01:00

Ottawa slog Montréal med hela 7-2 (!) för ett dygn sedan. Nu är det Canadiens som har hemmaplan och kommer såklart gå för revansch. Det bör ”Habs” lösa.

Philadelphia – Washington 01:00

Två lag som fortfarande inte vunnit under försäsongen då båda har två förluster på lika många matcher. Washington brukar trivas borta mot Philadelphia. Faktum är att man har fyra raka bortasegrar mot nattens motståndare. Nu förväntas man inte ställa upp med ett superlag, men visst kan matchen sluta med bortavinst.

Nashville – Tampa Bay 02:00

Dessa båda möttes för ett par nätter sedan i en match som Nashville vann med hela 6-2! Tampa Bay har hunnit spela en match sedan dess, där man slog Carolina med 8-5 i en sanslöst underhållande match. Här känns det som att Lightning bör ta revansch, även om truppen inte kommer vara den starkaste.

St. Louis – Chicago 02:00

Dessa båda möttes för ett dygn sedan i en match som St. Louis vann med tennissiffrorna 6-3. Blues ska normalt sett vara det bättre laget och en hel del pekar på att de tar en ny vinst i natt.

Seattle – Calgary 04:00

Nykomlingen, Seattle, fortsätter att vinna. Under den föregående natten tog man sin tredje vinst på fyra matcher då man förlängningsbesegrade Edmonton med 2-1. Calgary å sin tur tog sin första vinst senast efter tre raka nederlag. Kraken känns bra och kan mycket väl vinna i natt igen.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x