Speltips

Match/event
Rögle - Växjö - tisdag 2/11
Datum
02/11 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
BLG2M
Odds
1,75
Rygga Spelet
Speltips SHL

Rögle – Växjö – tisdag 2/11

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 2 november, 2021

Under tisdagskvällen stundar sex nya SHL-fajter, där vi bland annat bjuds på ett häftigt toppmöte i Ängelholm då Rögle gästas av Växjö.

Fläckfria på hemmais

Rögle har svarat för en strålande säsongsinledning då man spelat in 32 poäng på 14 matcher. Med den poängnoteringen ligger man trea i tabellen, endast två poäng bakom serieledaren Leksand och tabelltvåan Frölunda. Det ska även tilläggas att Ängelholmklubben spelat två matcher färre än den nyss nämnda duon.

Hemmaplan är något som fungerat ypperligt för Rögle under säsongen. Topplaget har spelat fem SHL-matcher i Catena Arena, som alla slutat med tre poäng. Lägg därtill att man även vunnit samtliga tre Champions Hockey League-hemmamatcher efter ordinarie speltid. Laget har således spelat åtta tävlingsmatcher på hemmais, där samtliga slutat med fullpott. Sanslöst imponerande!

Rögle har vunnit 16 (!) av sina 17 senaste hemmamatcher (alla sammanhang inräknat). Den enda förlusten kom mot kvällens motståndare, Växjö, efter förlängning i SM-finalserien i våras.

Ambition att haka på topptrion

Växjö finns, som vanligt, med i toppen av tabellen. Fjolårssäsongens SM-guldvinnare har lyckats spela in 27 poäng på 15 matcher och ligger på en stabil femteplats, med samma poäng som fyran Skellefteå. Lakers är fem poäng efter dagens motståndare, Rögle, och har sju poäng upp till ettan Leksand och tvåan Frölunda.

Den småländska klubben tar sina flesta poäng på hemmaplan, men har ändå lyckats skrapa ihop elva pinnar på sju bortamatcher hittills under säsongen. Nu föll man förvisso senast borta mot Örebro med 1-3, men innan dess vann man två raka fajter på resande skridsko. De besegrade bland annat serieledaren, Leksand, för en dryg vecka sedan.

Dagens speltips

Det är två mycket bra lag som drabbas samman på skånsk mark i afton. Trots Rögles superform på hemmais finns det inga garantier till tre nya poäng när man gästas av Växjö. Lakers har visat sig vara svårslagna även i år och har en förmåga att göra bra matcher mot topplag. Kvällens toppmöte lär bli underhållande och jämnt, där det är svårt att sia om vilken klubb som till slut står som segrare.

Båda lagen har en fantastisk offensiv och vi kan mycket väl få se en hel del mål. Faktum är att Växjö (48) och Rögle (45) har gjort tredje respektive fjärde mest mål i SHL under säsongen. BLG2M står i fina 1,75 hos Betsson. Spelet har hittat hem i tre raka inbördes möten. Dessutom har BLG2M gått in i sju av Växjös åtta senaste matcher samt i två raka Rögle-fajter.

Övriga SHL-matcher

Brynäs – Oskarshamn
Djurgården – Färjestad
Linköping – Örebro
Skellefteå – Luleå
Timrå – Frölunda

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x