Speltips

Match/event
SHL - lördag 25/9
Datum
25/09 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,68-4,55
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – lördag 25/9

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 25 september, 2021

SHL-säsongen rullar vidare med fem nya fajter under lördagen. Bland annat fortsätter Linköping sin jakt på säsongens första poäng. Vi bjuds även på en repris från vårens SM-final mellan Växjö – Rögle.

Brynäs – Skellefteå 15:15

Klassiskt möte mellan dessa båda rivaler. Skellefteå har inlett säsongen fint med två vinster på sina tre senaste medan Brynäs segrat i två av fyra matcher. Gävlelaget lyckades vända 0-2 till 6-4 (!) senaste hemma mot Växjö efter att man gjort samtliga mål under slutakten. Snacka om urladdning. Lördagens rivalmöte lär säkerligen bli en jämn tillställning. Faktum är att de fyra senaste inbördes mötena slutat med uddamålet, där två blivit oavgjorda efter 60 minuter.

Leksand – Linköping 15:15

Två lag som inlett årets säsong poängmässigt sämst i SHL. Linköping har förlorat samtliga tre matcher medan Leksand bröt sin förlustsvit senast. Dalmasarna har dock spelat en rätt fint ishockey och är värda fler poäng. Linköping å sin tur har inte gett samma positiva intryck och lär få det mycket tufft i år. Här är Leksand med all rätt favoriter. I fjol vann dagens hemmalag tre av fyra matcher mot Linköping.

Luleå – Örebro 15:15

Två lag som endast spelat två matcher hittills. Örebro har förlorat mot Växjö och Rögle med uddamålet medan Luleå segrat över Linköping med 5-2 och förlorat mot Frölunda med 1-2. Såväl Luleå som Örebro är tilltänkta topplag i år. Dagens möte lagen emellan känns öppet på förhand. Det är inte alls omöjligt att vi får en målsnål och mycket jämn fajt. Örebro har tagit poäng i tre raka matcher borta mot Luleå. Frågan är om det blir en fjärde också?

Oskarshamn – Frölunda 18:00

Två lag som blandat och gett under säsongen. Frölunda har besegrat Luleå (2-1) och Skellefteå (2-0) för att förlora med 2-4 på hemmaplan mot såväl Brynäs som Leksand. Oskarshamn å sin tur inledde med att 5-4-besegra Timrå, därefter torskade man mot Malmö med 2-5. De båda lagen har mötts åtta gånger i SHL-sammanhang, där Frölunda vunnit i sex av fajterna. Blir det en ny vinst för Göteborgslaget i afton? Tveksamt. Frölunda förväntas sakna minst en handfull spelare. Fint odds på hemmavinst.

Växjö – Rögle 18:00

Repris på fjolårets SM-final. Rögle har öppnat säsongen bäst med två vinster av två möjliga. Båda segrarna har dessutom kommit på bortaplan. Växjö å sin tur har vunnit två av fyra fajter, där man allra senast föll borta mot Brynäs med 4-6 efter att man släppt in samtliga sex mål i tredje perioden! Lakers lär prioritera defensiven i kväll och försöka studsa tillbaka efter nederlaget senast. Rögle å sin tur lär vara ruskigt revanschsugna efter finalförlusten i fjol. Det här kan bli en mycket sevärd och härlig tillställning under lördagskvällen.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x