Speltips

Match/event
Philadephia 76ers - Miami Heat
Datum
21/03 - 2022
Matchstart
00:30
Spelbolag
Spel
76ers +10 & U230 poäng i matchen
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips Basket

76ers – Heat 22/3

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 21 mars, 2022

Toppmöte får vi inatt i NBA när ettan ska möta trean i Eastern Conference. Det är Philadelphia 76ers som tar emot Miami Heat som inför denna match är det enda laget i east som har säkrat en plats i slutspelet. 76ers befinner sig på tredjeplats men med bara en färre förlust än Bucks på andraplats och två färre än Celtics som ligger fyra just nu. Samtliga resterande matcher kommer vara viktiga för 76ers om man vill sluta i toppen i east. För Heats del så ligger man ganska bekvämt på förstaplatsen men man kommer inte slappna av för det. Intressant toppmöte!

Lång skadelista på bortalaget

Miami Heat ligger som sagt riktigt bra till i nuläget då man sitter på förstaplatsen ganska komfortabelt och är det enda laget i east som har säkrat en plats i slutspelet. Heat kommer till denna match med sju vinster på sina tio senaste och har två raka vinster, dock mot dåligt motstånd. Heat har vilat sen den 18 mars och bör komma till denna match utvilade och med mycket energi. Tyvärr har man dock Victor Oladipo skadad som nyligen kom tillbaka från en långtidsskada, tillsammans med honom finns även Jimmy Butler på skadelistan men står dock som osäker till spel inför denna. 

För Heats del så är denna match inte superviktig utan det handlar mer om prestige och status i ett möte mot ett av topplagen i NBA. Chansen är stor att dessa två kommer att mötas i slutspelet så att vinna under ordinarie säsong är alltid ett plus.

En vinst innebär delad andraplats för 76ers

Philadelphia 76ers kommer till denna match med sex vinster på sina tio senaste och förlorade sin senaste match senast igår mot Raptors på hemmaplan. Tung förlust för deras del då en vinst där hade inneburit att man hade kunna gå om Bucks och upp på andraplats med en vinst inatt. Nu har man chans att komma på en delad andraplats vilket är riktigt bra det också med 11 matcher kvar efter denna.

76ers har mött Heat hela tre gånger denna säsong och har förlorat två och vunnit en. Sist man möttes för ungefär två veckor sedan och då var det Heat så vann hemma i Miami. Nu får 76ers spela på hemmaborg och trots att man står som underdogs så tror jag att chansen för en vinst inatt är stor för hemmalaget.

Speltipset

Extremt viktig match för hemmalaget och inte lika viktig för Heat, men Heat vill visa att man är det bästa laget i east just nu och det kommer garanterat inte bli en lätt uppgift för Embiid och 76ers. Speltipset blir 76ers +10 och under 230 poäng i matchen till oddset 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x