Speltips

Match/event
Alexander Volkanovski vs Max Holloway
Datum
03/07 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Volkanovski vinner via domslut
Odds
2,25
Rygga Spelet
Speltips UFC

Alexander Volkanovski vs Max Holloway 3/7

MMA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 30 juni, 2022

Ännu en titelfight på samma kort som Adesanya vs Cannonier. Det handlar om en trilogi match mellan två av dom bästa någonsin i denna viktklass. Det är mästaren, Volkanovski, som ska ta sig an Max Holloway för tredje gången. Volkanovski som vunnit de två tidigare fighterna har såklart ett psykologiskt övertag inför fighten. Förmodligen är det en “fight of the night” vi kommer att få se!

Tredje gången gillt för Holloway?

Detta är alltså tredje matchen mellan dessa två och Volkanovski har som sagt vunnit båda. Dock var den andra matchen extremt jämn och många, inklusive mig, tyckte att Holloway borde ha vunnit den men domslutet gav Volkanovski vinsten. Båda matcherna har gått till domslut och det är inget snack om saken om att dessa två herrar är i princip omöjliga att avsluta. Ingen av dom har förlorat via avslut någonsin och Volkanovski har till och med bara förlorat en enda fight.

Det är inget snack om saken heller att dessa två fighters är dom två bästa inom fjädervikt och i slutändan så förtjänar båda att vara mästare. Men det kan bara vara en och nu blir det eventuellt tredje gången gillt för Holloway att försöka ta tillbaka bältet som han tappade mot just Volkanovski.

Dominerade i sin senaste

Det var egentligen tänkt att dessa två skulle mötas tidigare iår i april men tyvärr så blev den inställd efter att Holloway drabbades av en skada. Istället så hoppade Korean Zombie in och fick chans att ta bältet från Volkanovski. Men den matchen var i princip avgjord innan den började, det var en alldeles för ojämn matchup men det var förmodligen bara Korean Zombie som var villig att ta fighten på så kort tid. Volkanovski vann den efter att ha dominerat Zombie i tre raka ronder och sedan avslutade domaren matchen i början på fjärde.

Nu ställs mästaren mot en fighter som han känner till väldigt väl och som sagt så var det på håret som han vann mot Holloway sist och jag tror att det kommer att vara minst lika jämnt även denna gång. Chansen att denna fight avslutas är extremt liten men jag tror ändå att vi kommer att få se fem stycken riktigt spännande och händelserika ronder.

Speltipset

Denna fight kan gå hur som helst enligt mig och trots att Holloway står som ganska stor underdog så är det ändå väldigt fint odds på att Volkanovski vinner via domslut som han gjort de två tidigare. Speltipset blir att Volkanovski vinner via domslut till 2,25 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x