Speltips

Match/event
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
Datum
28/09 - 2021
Matchstart
02:20
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
2.08 - 3.10
Rygga Spelet
Speltips NFL

Dallas Cowboys vs Philadelphia Eagles

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 27 september, 2021

En något tuff Söndag där vi tappar totalt 2 units. Med tanke på att inget ”huvudspel” gick in alls så är jag väldigt nöjd med att vi bara är 2units back. Nu är det MNF där det är ett NFC East derby mellan Cowboys och Eagles!

Cowboys med ett vinnande FG

Denna vecka såg vi många Field Goals som vann matcher med 0 sekunder kvar på klockan! Dallas var tidiga med trenden då de gjorde det redan vecka 2 mot Chargers. Utöver det var matchen väldigt tillknäppt utan mycket poäng. Prescott passade för 230yards med springspelen var högre än vad det brukar för Cowboys. Elliot fick totalt 71y och Pollard fick in 109! Pollard fick även tre mottagningar som han tog för över 30 yards tillsammans.

Matchen började superstarkt för Dallas som gjorde två tidiga touchdowns och hade endast tillåtit ett FG under tiden. Men 14-3 ledningen skulle snabbt minskas när Chargers direkt gjorde en touchdown och sedan i början av andra halvlek kvitterade helt med ett FG. Efter det fick båda lagen ett till varsitt FG men Dallas kom ut på toppen efter att de fått bollen med fyra minuter kvar och tog sig ner för fältet. Ett 56yard field goal tvingades Zuerlien till annars skulle det bli OT, men han satte den fint och Dallas går nu 1-1!

Har Eagles en stark defensiv?

Den största trenden för Eagles är att inte släppa in poäng. I sin första match mot Atlanta Falcons tappade de endast 6 poäng under hela matchen. Även förra veckan, när de mötte ett desto bättre offensiv i 49ers, stoppade de offensiven bra. Där blev det endast 17 poäng för San Fran men Eagles lyckades dessvärre inte få in mer än 11 och förlorade matchen.

Offensiven i Philly var inte imponerande när Hurts kastade för 190yards med 12 kompletta passningar av 23 försöka. Även springspelet sattes stopp för relativt bra där deras bästa RB, Sanders, endast fick 55 yards. Den starkaste RB’n på planen var dock deras QB hurts som sprang för 82yards och lagets enda touchdown.

Dagens speltips

Idag möter Eagles återigen ett lag med en stark offensiv! Dallas har till viss del bevisat att deras defensiv kan stoppa lag också, men inte tillräckligt. Offensiven värmde definitivt upp och man märker att Prescott hittar sina receivers mer och mer. Även deras oline har gjort ett väldigt bra jobb för att ge rum till runningbacksen! Det kan mycket möjligt bli en hel del poäng, men i vilket fall tror jag att Dallas kommer gå upp till 2-1 och leda divisionen!

Därför väljer jag att spela på Dallas Cowboys -4.5 till oddset 2.08 hos Unibet (2units),

Att Tony Pollard gör en TD till oddset 3.10 hos Unibet (1unit),

De’Vonta Smith gör en TD till oddset 2.63 hos Unibet (1.5units) samt

Att Micah Parsons gör 0.5 sacks till oddset 2.75 hos Unibet (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x