Speltips

Match/event
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
Datum
18/09 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Colts -4.5 & Pittman
Odds
2.12 & 2.32
Rygga Spelet
Speltips NFL

Indianapolis Colts @ Jacksonville Jaguars

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 18 september, 2022

Förra veckan hade vi endast ett speltips som gick några units -. Denna vecka satsar vi på en match under söndagen istället. Vi börjar med ett AFC South rivalmöte mellan Colts och Jaguars.

En skrämmande tie för Colts

När de kliver in som stora favoriter i sin division och får ett första möte mot ett Texans som de enkelt ska vinna, men inte gör, bli man fundersam. Har laget överskattas eller var det bara en riktigt trögstartat maskin? Jag tror utan tvekan på det senare då man ändå såg i matchen att Colts blev bättre och bättre. Kwity Paye och Deforest Buckner kommer att ta sig igenom Jaguars oline många gånger.

Indianapolis gjorde ett väldigt bra jobb med att stoppa Texans springoffense. Endast 2.8yards per försök är väldigt imponerande. Med offensiva spelare som Pittman jr och Jonathan Taylor bör det vara relativt enkelt att få in lite poäng samt ifall Matt Ryan värmt upp sig som QB kommer han att göra ett bättre jobb denna match.

Jaguars med en tight förlust

Trots att Jaguars har fått in några spelare, exempelvis Christian Kirk, är de bottentippade i divisionen. Det är, likt förra året, Jaguars och Texans som förväntas sluta sist och Titans samt Colts som slåss om divisionsvinsten. Med ett lite skakat Colts från vecka ett har de dock en chans att få en starkare start och ge sig själva en chans i slutet av säsongen. Trots ett helt okej offense för Jaguars förra veckan så var det inte riktigt nog. Lawrenece kastade en interception sent i matchen som gjorde att allt hopp om en comeback inte längre fanns.

Han lärde känna sina receivers lite mer men att de bara fångade hälften av alla bollar som kom deras väg, är alldeles för dåligt. De kommer behöva steppa upp ordentligt om de vill ha en chans mot Colts denna vecka.

Dagens speltips

Kwity Paye och Deforest Buckner kommer att ta sig igenom Jaguars oline många gånger. Lawrence blev pressad mycket förra veckan och blev tacklad totalt 10gånger. Detta kommer högst troligen bara att bli högre siffror då Dlinen är väldigt stark hos Colts. Matt Ryan startade säsongen väldigt tveksamt men de är fortfarande favoriter till divisionsvinsten, men då måste de ta en vinst mot ett av bottenlagen i sin division.

Därför väljer jag att spela på Indianapolis Colts -4.5 till oddset 2.12 hos Expekt (2units)

Att Michael Pittman Jr gör en TD i matchen till oddset 2.32 hos Expekt (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x