Speltips

Match/event
Cleveland Browns - New England Patriots
Datum
14/11 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Browns ML & TD-spel
Odds
2.20 - 4.90
Rygga Spelet
Speltips NFL

New England Patriots vs Cleveland Browns

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 14 november, 2021

Två veckor irad har vi endast haft ett fåtal inlägg ute till NFL men nu satsar vi rejält! Ett till 19 matcherna, ett till 22 matcherna, ett till SNF och ytterligare ett på MNF. Detta inlägg handlar om matchen mellan Patriots & Browns som startar 19:00.

Patriots med en säker vinst.

En katotisk match till en början där en jäkla massa punts. Patriots fumblade tillslut bollen på egen 33yardslinje vilket gav tre poäng till Panthers i början av andra kvarten. Patriots började sedan rulla och fick in två touchdowns av tre drives i slutet av första halvan och ledde med 14-6. Efter ytterligare sju poäng för Patriots efter en pick-six säkrade de sedan upp matchen med ett FG och en ledning med 24-6. De plockade sedan åtta minuter av klockan med en drive och utan poäng i fjärde kvarten vann de ganska enkelt.

Det var springspelen som dominerade för Patriots där de fick totalt 150yards och endast 140yards passande! Deras defense gjorde det relativt starkt då de tog tre interceptions, men många av dessa bollar var också fruktansvärt dåliga av Darnold.

Browns krossade Bengals!

På förhand var Bengals favoriter i mötet då det var unclear hur Mayfield’s form var samt att Chubb & Hunt var questionable för Cleveland. Dessa skador är fortsatt aktuella för Browns och de använder sig av Johnson istället vilket också har spelat bra de matcher han fått spela. Även Mayfield gjorde det okej med 14/21 passningar satta samt 218yards. Det började med mycket poäng då Burrow kastade en interception på motståndarnas 3(!) yards linje, som returnerades för 7 poäng! I halvtid var ställningen 24-10 till Browns.

Browns fick ytterligare 17 poäng i matchen och Bengals tog sig aldrig närmare en seger trots en TD i slutet av tredje kvarten. Bengals som presterat starkt hittills på säsongen fick inte en riktig chans och nu möter Browns ytterligare ett lag som är lite tveksamma.

Dagens speltips

Båda lagen vann relativt enkelt förra veckan men jag förstår inte riktigt varför Browns inte är favoriter här. Visst de saknar sina två bästa runningbacks i Chubb och Hunt, men Johnson har bevisat att han kan springa med bollen. Mayfield har varit lite inkonsekvent men sällan att han kastar bort matcher. Mac Jones har även han varit på bättringsväg, men långt ifrån Mayfield’s arm hittills!

Därför väljer jag att spela på Cleveland Browns ML till oddset 2.20 hos Unibet (2units) samt

D’Ernest Johnson & Damien Harris gör en varsin TD till oddset 4.90 hos Unibet (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x