Speltips

Match/event
New York Giants - Carolina Panthers
Datum
24/10 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Panthers -3.5 & D.J Moore TD
Odds
2.05 / 2.25
Rygga Spelet
Speltips NFL

New York Giants vs Carolina Panthers

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 24 oktober, 2021

Vecka sju i NFL’en är i fullgång efter torsdagens match mellan Browns och Broncos. Många starters i Browns var ute, däribland Chubb & Mayfield. Trots detta lyckades de plocka hem en vinst med tre poäng! Nu är det dags för de resterande 12 matcher denna vecka varav en spelas natten mot Tisdag!

Giants utan sin stjärnspelare, igen.

Förra veckan mötte laget Rams, en match som på förhand skulle bli en kross, något som det också blev. Trots att slutresultatet inte var i närheten av jämt, fanns det i början ett hopp för Giants! De stoppade helt offensiven från LA i första kvarten och producerade själva en helt okej offensiven. Trots 31 plays på 15 minuter hade de endast fått in 3 poäng och det var inte i närheten av nog när Rams väl började köra.

Andra kvartens slutresultat blev 28-0 till LA, trots detta hann Stafford även med en interception i slutet utav kvarten på ett hail mary försök. Efter detta var matchen väldigt död och resultatet för hela den andra halvleken blev 11-7 i fördel till Rams.

Som om inte den matchen var en käftsmäll nog är nu även deras stjärnspelare, Saquon Barkley, ute från spel i minst ett par veckor till. Deras chanser för vinst försvinner drastiskt när de inte har honom på planen då de i övrigt inte alls har skapat något imponerande.

Tre raka förluster för Carolina

Enda sen de tappade sin bästa skill spelare i Mcaffery har det gått tungt för laget! De började 3-0 och sitter nu på 3-3 och behöver definitivt en bounceback för chans på slutspel. Mccaffery kommer inte att spela heller denna vecka och är troligtvis inte tillbaka förns vecka 9, vilket kan bli en utav de avgörande sakerna för lagets chanser detta år.

Förra veckan spelade de mot Minnesota Vikings och det såg länge tufft ut för laget. I första halvan lyckades de inte röra bollen ned för fältet som de brukar. Även deras defensiv släppte alldeles för öppna luckor både i springspelet och passningsspelet. Trots detta var de helt med i matchen i halvtid och låg endast under 10-12 då Vikings hade fumbleat bollen ett par gånger.

I andra halvlek lyckades de även ta ledningen efter en blockad punt som resulterade i sju poäng. Efter det blev det dock fullständig katastrof på båda sidor bollen. Vikings gjorde 17 obesvarade poäng och Carolinas offensiv fick inte mer än 1 first down på flera drives irad. När klockan började ticka ner på riktigt skärpte dem till sig och fick först in ett FG och sedan en TD med en 2PT convertion som resultade in en tie! Väl i OT’n räckte det dock inte till och Vikings fick in en TD som gav en direkt vinst.

Dagens speltips

Båda lagens bästa RB’s saknas men skillnaden från lagen är att Carolina faktiskt har en defensiv samt wide receivers! D.J Moore har utan tvekan steppat upp för laget samt att de har andra hot i passningsspelet. Chuba Hubbard är ersättningsRB i Panthers och har även han gjort ett bra jobb hittills dessa veckor.

Därför väljer jag att spela på Carolina Panthers -3.5 till oddset 2.05 hos Unibet (2units) samt

Att D.J Moore gör en TD till oddset 2.25 hos Unibet (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x