Speltips

Match/event
NFL W17.
Datum
02/01 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
1.90 - 6.40
Rygga Spelet
Speltips NFL

Specialspel NFL Week 17!

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 2 januari, 2022

Svårt med matchspelen denna vecka tycker jag men det finns ändå några fina specialspel. Det kommer vara många touchdown-görarspel ifrån ett flertal olika matcher! Vi ser dock även något passningsspel iallafall.

LA Rams @ Baltimore Ravens 19:00

Matthew Stafford med sitt LA Rams åker till Baltimore för att tävla om en divisionsvinst! Deras handicap är -6 och det kan bli väldigt jämnt nu när Tyler Huntley är tillbaka och startar för Baltimore! Något som dock såg fruktansvärt ut för Baltimore förra veckan var deras passningsdefensiv. Stafford har passat bra och snittar just 290yards varje match. Just här borde det kunna bli en del poäng och även en hel del passningsspel för Rams.

Därför väljer jag att spela på Matthew Stafford ÖVER 287.5 passningsyards till oddset 1.90 hos Bet365 (2units)

LA Rams @ Baltimore Ravens 19:00

En spelare som man inte hört något om på nästan ett helt år är Cam Akers! Han skadade sin hälsena rejält under sommaren och har hittills inte spelat någon match. Rams hoppades på att få tillbaka honom till slutspel eller möjligen sista matchen i grundserien. Det är ungefär en 25% chans att han är med och spelar denna vecka, men ifall han är det är han 100% redo. Förra året sprang han ungefär 150yards per match och dominerade. Även fast det är länge sedan kommer han hitta tillbaka snabbt och troligtvis kunna få ett ”enkelt” springspel inuti 5yards-linjen ifall möjlighet finns. Ifall han inte startar blir spelet VOID. Därför tycker jag att det är orimligt högt odds och måste lägga en slant!

Därför väljer jag att spela på att Cam Akers gör en TD till oddset 4.40 hos Unibet (1unit)

New york Giants @ Chicago Bears 19:00

Två lag som varit helt horribla detta år. Inget av lagen har varit särskilt imponerande offensivt men Bears har iallafall lyckats ganska bra på sin defensiv. Spelet som jag valt att lägga här är ett specialspel som Svenska spel erbjuder! De har ett öppet spel på vilken match under hela söndagen som kommer innehålla MINST poäng totalt. Denna match är favorit i detta spel men den känns också otroligt bra.

Därför väljer jag att spela på att Giants vs Bears is the ”Lowest scoring game on Sunday” till oddset 5.50 hos Svenska spel! (0.5units)

Jacksonville Jaguars @ New England Patriots 19:00

Den match under hela kvällen med störst spread. Patriots är favoriter med 17 poäng och kommer troligtvis vinna denna match väldigt enkelt. Ifall de har en större ledning kommer de vilja springa mycket med bollen och ingen gör det bättre än Damien Harris i laget! Han har gjort fler och fler touchdowns desto längre in på säsongen det blivit. Han har gjort fem touchdowns på sina senaste tre matcher.

Därför väljer jag att spela på att Damien Harris gör minst två touchdowns i matchen till oddset 5.60 hos Unibet! (0.5units)

Las Vegas Raiders @ Indianapolis Colts 19:00

Lite samma princip är det på detta spel! Indianapolis är favoriter i matchen och deras bästa spelare är definitivt Jonathan Taylor. Han springer för fullt och har gjort 17 touchdowns på sina sista 13 matcher! Oddsen att han gör minst två stycken i denna match är ganska goda och chanserna att han får bollen mycket är stor.

Därför väljer jag att spela på att Jonathan Taylor gör minst två touchdowns i matchen till oddset 4.00 hos Unibet! (0.75units)

Denver Broncos @ LA Chargers

En måstematch för båda lagen om de vill ha chans på slutspel! Chargers har fortfarande ganska god chans då de har två divisionsmöten som sina sista två matcher där de kommer vara favoriter i båda. Förra matchen var deras runningback Ekeler på COVID listan och istället fick Justin Jackson kliva in! Han gjorde ett extremt bra jobb och spelade nog upp sig till en hel del plays även denna match.

Därför väljer jag att spela på att Justin Jackson gör en TD till oddset 4.50 hos Unibet (0.5units)

Minnesota Vikings @ Green Bay Packers 02:15

Ett divisionsmöte där Packers nästan(?) kan säkra BYE-week i NFC! De är extrema favoriter i denna match och Rodgers älskar divisionsmöten! Han har kört över Bears två gånger och verkligen varit passionerad över det. Nu kan det vara sista gången på några veckor han spelar i Green Bay och kommer vilja storspela. Han har tyckt om att springa in ett par bollar och tycker det är värt en liten tv-peng på det!

Därför väljer jag att spela på att Aaron Rodgers gör en TD till oddset 6.40 hos Unibet (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x