Speltips

Match/event
Tampa Bay Buccaneers - Washington Football Team
Datum
10/01 - 2021
Matchstart
02:15
Spelbolag
Spel
U 44.5 & fler!
Odds
1.87 - 1.95
Rygga Spelet
Speltips NFL

Washington Football Team vs Tampa Bay Buccaneers 9/1

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 7 januari, 2021

Det mötet som under Lördagen har störst favorit där Tampa Bay är stora favoriter trots att de är på bortaplan. Washington får spela på hemmaplan för att de vann sin division även fast de bara har vunnit sju matcher. Tampa Bay står inför ett tufft slutspel ifall de ska ta sig till Super Bowl då de TROLIGTVIS behöver möta Green Bay i andra rundan ifall de vinner denna vecka!

Buccaneers svängiga vinst emot Falcons

En ledning för Tampa Bay med 20-3 redan efter 1.5 kvart och de såg ut att springa iväg med matchen helt och hållet. Trots den stora ledningen behöll de sitt A-lag inne på planen p.g.a att matchen var väldigt viktig. I halvtid hade Falcons kommer lite närmare och det stod 23-10 som snabbt blev 23-20 efter två snabba drives av Falcons i andra halvlek. Ställningen var även 27-30 under ett tillfälle men Atlanta hade aldrig riktigt chansen på ledningen. Två snabba touchdowns i slutet av matchen för Tampa Bay gav dem en stark seger med 44-27, som ser bättre ut än vad den var!

Tom Brady spelade superbra och nådde 400yards där de flesta gick till Antonio Brown, däribland två touchdownpass. Deras springspel var inget att skryta om och det behöver bli bättre då Washington är duktiga på att jaga QB’n.

Washingtons bragdvinst emot Eagles

En match som inte ALLS var bra nog för att vara den sista matchen i säsongen. Många konstiga beslut ifrån Eagles som valde att ta ut sin QB och istället spela sin tredje QB och spelet i sig var även det dåligt. Washingtons defensiv fortsatte att imponera dock och lyckades göra 4 sacks under matchen och många tacklingar. Matchen slutar 20-14 där alla förutom tre poäng gjordes i första halvlek.

Philadelphia hade till och med ledningen ett tag med 14-10 och hotade segern trots att den var obetydlig för dem. I andra halvlek var det nästan bara interceptions, fumbles, turnover on downs och en hel del punts. På grund utav detta uppfyllde inte matchen särskilt mycket av det man hoppades på när det var en ”primetime” match. Alex Smith kastade endast för 162 yards TROTS att han hade 22kompletta passningar. Det är något, tillsammans med resterande av offensiven, som behöver steppa upp nu i slutspelet för att de ska ha en chans.

Dagens speltips

Trots att Washington hade en väldigt svag match sist, tror jag att det kan ha varit Eagles som fick det värsta ur dem. De har utöver den matchen spelat relativt fint hela säsongen där det är deras defensiv som skiner! Chase Young är stjärnan där och han draftades som #2 i hela draften. Denna vecka tror jag hårt på att det är defensiverna som dominerar trots att Tom Brady är på ena sidan.

Därför väljer jag att spela på Washington +9.5 till oddset 1.87 hos William Hill (2units)

Samt att det blir under 44.5 poäng i matchen till oddset 1.97 hos William Hill (2.5units)

Att Chase Young gör Ö 0.5 sacks till oddset 2.55 hos William Hill (1.5 units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x