Speltips

Match/event
Argentina - Australien
Datum
03/12 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Argentina flest hörnor & båda lagen gör inte mål
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Argentina – Australien 3/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 2 december, 2022

Det har blivit dags för slutspelet att dra igång i detta VM och i en av åttondelsfinalerna så ska Argentina ta sig an ett Australien som tog sig vidare ur en tuff grupp. Argentina som nog är väldigt nöjda med att få Australien i åttondelen då man ett tag riskerade att få Frankrike. Argentina står såklart som stora favoriter att vinna denna match och med all rätt. Spännande med slutspel och ska bli intressant att se om Australien kan på något sätt såra Argentina!

Vände på steken

Argentina drog igång mästerskapet med en chockerande förlust mot Saudiarabien i deras öppningsmatch. Riktigt tungt att förlora mot laget som ansågs som det sämsta i gruppen men efter den matchen så vände Argentina verkligen på steken. Man tog sig an ett Mexiko i en match där man inte fick förlora för då hade man åkt ut redan efter två omgångar. Där gjorde man det man behövde och vann med 2-0 efter en stark insats av hela laget. I den sista omgången så mötte man ett Polen som var obesegrade inför den matchen men som man slog med 2-0. 

Med dom två vinsterna så slutade man tillsist etta i gruppen och får nu då Australien i åttondelen. Väldigt viktigt för deras del då det kunde blivit Frankrike om man hade slutat tvåa, Denna match ska man bara vinna, trots att Australien gick vidare ur en tuff grupp så tror jag deras resa slutar här. Man såg att mot ett bra lag som Frankrike så var dom ganska chanslösa och jag tror absolut att man kommer få det minst lika tufft mot Argentina.

Två bra insatser inför matchen

Det var nog inte många som trodde att Australien skulle ta sig vidare ur grupp D då man hade både Frankrike och Danmark som på förhand var favoriter att gå vidare. Att Frankrike skulle vinna gruppen var väntat men Danmark lyckades inte ta andraplatsen som många trodde. Istället får vi nu se ett Australien i slutspelet och man förtjänar absolut att vara där. Man började gruppspelet med en tung förlust mot de regerande mästarna trots att man tog ledning i den matchen.

Men trots en tung förlust i den första omgången så kom man till den andra omgången med hoppet vid liv. Man vann då mot Tunisien med 0-1 och slog sedan även Danmark i den sista omgången med 1-0. Två starka insatser har man alltså i bagaget inför denna tuffa match som väntar mot Argentina.

Speltipset

Argentina tar sig an ett Australien som kommer till matchen med två raka hållna nollor. Argentina står såklart som stora favoriter och detta bör dom lösa och ta sig vidare till en kvartsfinal. Speltipset blir Argentina flest hörnor och båda lagen gör inte mål till 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x