Speltips

Match/event
Argentina - Saudiarabien
Datum
22/11 - 2022
Matchstart
11:00
Spelbolag
Spel
Argentina vinner & U28.5 skott i matchen
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Argentina – Saudiarabien 22/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 21 november, 2022

Höga förväntningar är det på Argentina inför detta VM. Dom är favoriter att vinna hela turneringen efter Brasilien och visst har man sett bra ut detta år men enligt mig har man inte en av de bättre trupperna. Startelvan är stark men ifall att Messi inte gör en riktigt bra turnering så har dom inte så stora chanser att vinna enligt mig. Men att dom tar sig vidare ur gruppen tror jag är en självklarhet och denna första match mot Saudiarabien ska vara tre enkla poäng!

Mycket kommer att hänga på Messi

Argentina står som sagt som favoriter efter Brasilien att vinna VM detta år. Lite förvånad blev jag faktiskt att dom stod så pass högt, men bland topp fyra har jag dom iallafall. Att Argentina har varit bra detta år är ett faktum men man har inte heller stött på något riktigt topplag förutom Italien som man slog nu i somras. I deras fyra senaste matcher så har man spelat mot Estland, Honduras, Jamaica och nu senast för ungefär en vecka sedan så mötte man Förenade Arabemiraten. I dessa fyra matcher så har man gjort 16 mål och släppt in noll vilket säger en hel del om vilka man mött.

Visst är Argentina riktigt bra och ifall att Messi har en bra dag så är dom lätt bland dom topp fyra bästa landslagen inför detta VM enligt mig. Men det kommer krävas att samtliga spelare steppar upp för att Argentina ska ha chans att gå långt. Förlitar man sig bara på Messi så kommer man att få det tufft men såklart så kommer mycket att hänga på honom. Denna match mot Saudiarabien ska man vinna enkelt och ge sig själva bra förutsättningar inför de resterande grupp matcherna som kommer vara betydligt tuffare.

Förlust i genrepet för Saudi

Saudiarabien fick ingen lätt grupp och förväntas att sluta sist vilket inte är konstigt. Bortsett från Argentina så har man även Mexiko och Polen i gruppen som definitivt är två bra landslag som kommer att vara ute efter andraplatsen om vi räknar med att Argentina vinner gruppen. Så Saudi har en tuff period framför sig med tre tuffa gruppspelsmatcher och jag tror inte att man lyckas ta några poäng överhuvudtaget.

Inför turneringen så mötte man spelat fyra matcher nu den senaste månaden. I slutet på oktober så kryssade man mot Albanien vilket ändå var ett starkt resultat, efter det så vann man mot Island som även det var imponerande. Sedan kryssade man mot Panama och nu den senaste matchen inför VM så tog man sig an Kroatien och förlorade men bara 0-1 vilket också var starkt. Så man har ändå sett helt okej ut nu inför VM och har fått med sig några hyfsade resultat. Men denna första match mot Argentina kommer att vara riktigt tuff, dock så tror jag att det är en fördel att möta dom i första matchen då den alltid är lite speciell. 

Speltipset

Argentina står som stora favoriter på förhand vilket är självklart och detta bör vara tre enkla poäng för Messi och Argentina. Speltipset blir att Argentina vinner och under 28.5 skott i matchen till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x