Speltips

Match/event
Green Bay Packers - Arizona Cardinals
Datum
29/10 - 2021
Matchstart
02:15
Spelbolag
Spel
Ö 51.5 och fler!
Odds
2.12 - 7.00
Rygga Spelet
Speltips NFL

Arizona Cardinals vs Green Bay Packers

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 28 oktober, 2021

En tuff Söndag med bara ett speltips förra veckan och Carolina fick storstryk! De hade länge en tight match men tappade det helt i andra halvlek. Nu ser vi fram emot ytterligare en vecka NFL där söndagens matcher kommer spelas 1 timme tidigare p.g.a. Daylight saving!

Arizona gav ut storstryk i söndags

Starten av matchen såg till viss del oroväckande ut för Arizona men med tanke på att de inte släppte in mycket poäng, var det bara som att man väntade på att deras offensiv skulle börja köra. Efter den första kvarten stod det 0-5 efter ett FG och en Safety för Texans men efter det, gick Cardinals igång

Poäng på sina tre nästkommande drives samtidigt som deras defensiv stoppade allt Houston hade att komma med. 17-5 i halvtid och det skulle heller inte bli bättre än så för Texans. Andra halvlek började med en TD för Arizona och efter några punts etc så satte de en till för ställningen 31-5 som även blev slutresultatet.

Houston var det enklaste mötet de haft hittills och de visade de även från och med andra kvarten. 7-0 går nu laget och får ett relativt tufft motstånd när Packers kommer på besök till öknen!

Packers med en bekväm seger

De tog emot Washington och matchen började direkt med full fart. En varsin touchdown kastades in direkt i första kvarten och matchen såg ut att bli fartfylld. Det saktades ner väldigt snabbt dock och Washington skulle inte få upp särskilt mycket mer poäng på tavlan. Packers satte ytterligare en TD i halvleken och klev in med en 14-7 ledning.

Den andra halvan var väldigt bra av Packers defense som forceade en fumble, tog en interception och fick även två stopp på 4th down! När det händer förväntar man sig endel poäng på offensiven också, men det var lite svagare. De fick in en TD tidigt och även ett FG i slutet av tredje kvarten, men inte mer än så. Matchen spelades sedan ut och resultatet blev tillslut 24-10 efter ett sent Field Goal av Washington!

Packers har nu vunnit sex irad efter en tuff förlust i första matchen och ser även dem ut att kunna hota en vinst i NFC divisionen. Detta möte kan ha stor innebörd down the road och det gör det inte enklare att Packers saknar några storspelare. Utöver de som varit borta ett par veckor har de nu även tappat Davante Adams till denna match då han satts på Covid-listan.

Dagens speltips

Arizona känns heta men Packers är alldeles för farliga för att få 6.5 poäng som spreadet ligger på. Jag väljer att avstå vinnarspel och kör istället på att det blir en hel del poäng! Båda offensiverna är de som vanligtvis skiner i laget och de båda har några riktiga storspelare som kan springa in samt ta emot bollen i endzone!

Därför väljer jag att spela på Ö 51.5 Poäng till oddset 2.12 hos Unibet (2units),

Att De’Andre Hopkins gör en TD till oddset 2.25 hos Bet365 (1.5units),

Att Aaron Jones gör en TD till oddset 2.20 hos Bet365 (2units) samt

En trippel på Ö 50.5P, Hopkins TD & A. Jones TD till oddset 7.00 hos Bet365 (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x