Speltips

Match/event
Arizona - Winnipeg - 27/2
Datum
27/02 - 2022
Matchstart
22:00
Spelbolag
Spel
Arizona ML
Odds
2,55
Rygga Spelet
Speltips NHL

Arizona – Winnipeg – 27/2

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 27 februari, 2022

Under söndagskvällen får vi flera NHL-matcher på bästa sändningstid, där vi bland annat bjuds på mötet mellan Arizona och Winnipeg i Gila River Arena.

Överraskat på slutet

Arizona öppnade säsongen brutalt uselt och den starten har givetvis redan kostat laget en chans på slutspel. Man är sist i Western Conference efter att man endast spelat in 32 poäng på 52 matcher. Man är hela 29 (!) poäng ifrån en slutspelsplats i ett tvåpoängssystem. Det är ruskigt dåliga siffror.

Trots jumboplatsen har Arizona börjat knipa lite skalper här och var. Faktum är att man vunnit två av sina tre senaste matcher, där segerfajterna kommit mot Vegas och Dallas. I förlustmatchen fick man ge med sig efter att Los Angeles lyckats avgöra till 3-2 med ett fåtal minuter kvar av matchen. Coyotes var också det laget som lyckades bryta Colorados hemmasegersvit på 18 (!) raka matcher. Den viktorian tog man den 2 februari.

På hemmais har det blivit två vinster på de tre senaste, där båda segrarna kommit mot bra motstånd i form av Vegas och Dallas. Lägg därtill att segersiffrorna skrevs till 3-1 i båda holmgångarna. Försvarsspelet har således imponerat på sistone.

Jagar slutspel

Winnipeg jagar en slutspelsplats, men är i skrivande stund en bra bit ifrån åttan Edmonton. Närmare bestämt åtta poäng med 30 omgångar kvar. Det är naturligtvis inte alla omöjligt att äta i kapp, men då krävs det att laget börjar rada upp vinster.

Just nu är Jets inte alls bra då man förlorat i fyra raka matcher. Under perioden har man gjort åtta mål framåt och släppt in 17 mål bakåt. Försvarsspelet har således inte alls fungerat under den senare tiden.

På bortaplan är man svaga med endast en vinst på sina sex senaste matcher. Vidare har det bara blivit två vinster på de elva senaste bataljerna på resande skridsko. Den senare tidens usla bortaspel håller inte om man på allvar vill utmana om en slutspelsplats.

Kvällens speltips

Arizona ML – finns bland annat till 2,55 hos Expekt.

Arizona må vara klar jumbo, men har under den senare tiden spelat upp sig och faktiskt vunnit två av sina tre senaste matcher efter att Vegas och Dallas fått lägga sig på rygg. Winnipeg å sin tur har förlorat fyra raka matcher och är svaga på bortais då Jets endast segrat i två av sina elva senaste matcher på resande skridsko. Såväl Coyotes som Jets saknar flera spelar i kväll och det gör nog mest skada på gästerna. Arizona är rejält underdogs i denna fajt. Alldeles för stora, i mitt tycke. Arizona ML till hela 2,55 på hemmais blir därför extra intressant. Vi håller tummarna för en skräll!

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x