Speltips

Match/event
Arsenal - Crystal Palace
Datum
19/03 - 2023
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
1X, Arsenal flest hörnor & U27.5 skott i matchen
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Arsenal – Crystal Palace 19/3

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 16 mars, 2023

På söndagen så ska serieledarna Arsenal ta sig an ett riktigt svagt Crystal Palace på hemmaborg. Hemmalaget som har fem raka segrar i ligaspelet samtidigt som gästerna inte vunnit på hela 12 raka matcher och har dessutom tre raka förluster inför denna. Detta ska såklart vara tre enkla poäng för serieledarna men kanske kan Crystal Palace skrälla och ta poäng som man gjort i två raka matcher på Emirates. Spännande möte!

Fem raka vinster i ligaspelet

Serieledarna är i strålande form inför denna match på söndagen när man kommer till matchen med hela fem raka segrar i ligaspelet. Det är dock lite svagare lag man vunnit mot men det viktiga för Arsenal är att ta tre poäng i så många matcher man bara kan för att hålla City bakom sig, och det har man gjort på sistone. På hemmaplan har man dessutom varit riktigt starkt denna säsong då man bara förlorat två av de 17 man spelat på Emirates.

På söndagen tar man sig an kanske det formsvagaste laget i ligan just nu, Crystal Palace, och på förhand ska detta såklart vara en enkel match för Arsenal. Dock har Crystal Palace lyckats ta poäng i fyra raka matcher på bortaplan mot Arsenal så chans för skräll finns absolut där.

12 raka matcher utan vinst

Det går tungt just nu för gästerna Crystal Palace och inför denna tuffa match så har man spelat 12 raka matcher utan en enda vinst. Med det facitet är man det formsvagaste laget i Premier League just nu och inför en match mot serieledaren så är det långt ifrån optimalt.

Man har inför matchen bara tre poäng ner till Bournemouth och nedflyttningsstrecket, och dessutom med en match mer spelad än nästan samtliga lag under sig. Inget bra läge man hamnat i med andra ord och trots att man tagit poäng i fyra raka matcher på Emirates så ser det inte ljust ut för Palace.

Speltipset

Viktiga poäng på spel för serieledaren när man tar emot ett riktigt formsvagt Crystal Palace. Arsenal är solklara favoriter på förhand och trots att Palace har tagit poäng i fyra raka besök på Emirates så bör hemmalaget lösa detta. Speltipset till denna blir 1X, Arsenal får flest hörnor och att det blir under 27.5 skott i matchen till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x