Speltips

Match/event
Arsenal - Manchester United
Datum
23/04 - 2022
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
Man United flest kort (1-0), Ö6.5 hörnor & U5.5 mål i matchen
Odds
1,70
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Arsenal – Manchester United 23/4

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 22 april, 2022

En het drabbning mellan Arsenal och Manchester United har vi att se framemot på lördagen. Det handlar om en eftertraktad fjärdeplats som står på spel när dessa två lag ska göra upp på Emirates Stadium. Sist dessa möttes slutade det med en vinst för Man United med hela 3-2. Intressant att se hur det kommer att sluta denna gång!

Mycket står på spel

Både Arsenal och Manchester United har tappat en hel del poäng i deras senaste matcher och har verkligen gjort det jobbigare för dom i kampen om fjärdeplatsen. Arsenal som egentligen hade kunnat i bästa fall gå om Chelsea och ta tredjeplatsen är nu istället delad fyra tillsammans med Tottenham då båda sitter på 57 inspelade poäng. Arsenal har bara en vinst på sina fyra senaste matcher och den kom mot Chelsea i onsdags då man förvånansvärt slog rivalen på bortaplan efter att ha förlorat tre raka ligamatcher. Imponerande och minst sagt viktiga poäng man fick med sig.

Manchester United har på sistone inte gått som man velat och det är alla medvetna om. I deras senaste match finns det inte mycket positivt man kan ta med efter att man totalt skämde ut sig mot Liverpool efter en 4-0 förlust. Andra gången denna säsong man åker på stryk av rivalen efter att man förlorade med hela 0-5 på Old Trafford tidigare denna säsong. Återstår att se hur man reagerar på den förlusten nu mot Arsenal.

Utan Cristiano blir det tufft för United

Cristiano Ronaldo var inte med mot Liverpool efter en hemsk dag som han och hans familj gick igenom dagen innan, så det var ganska självklart att han skulle stå över den matchen. Men det återstår fortfarande att se ifall att han kommer vara tillgänglig till denna kamp imorgon. Skulle han inte vara med så kommer United att få det riktigt jobbigt, det var trots allt han som gjorde två av de tre målen United gjorde på Arsenal i den senaste matchen dessa två möttes. 

United utan Ronaldo denna säsong har haft det riktigt svårt att göra mål då varken Rashford eller Sancho har fått igång målskyttet och Bruno Fernandes gör det han kan med utan Ronaldo blir det inte lätt. Nu när Arsenal kommer med högt självförtroende kommer United att få det jobbigt, speciellt när man själv kommer med extremt lågt självförtroende efter att man blev totalt utklassade på Anfield. Att Arsenal står som favoriter är inte konstigt och jag tycker nästan att dom står för högt.

Speltipset

Båda dessa lag behöver verkligen tre poäng och det kommer vara extremt spänt redan från första minuten hela vägen till sista. Vi fick en riktigt trevlig match sist dessa två möttes med ett rejält målkalas och jag hoppas på samma denna gång men skulle inte förvåna mig om den kommer vara betydligt mer stängd och passiv.

Speltipset

Viktig match för båda dessa två röda lag när man båda är med i kampen om spel i Champions League till nästa säsong. En målrik 3-2 match fick vi sist dessa två möttes och jag hoppas det blir samma visa denna gång. Speltipset blir att Man United får flest kort när man börjar med 1-0, över 6,5 hörnor och under 5,5 mål till oddset 1,70 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x