Speltips

Match/event
Arsenal - West Ham
Datum
26/12 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Arsenal flest hörnor & West Ham U1.5 mål
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Arsenal – West Ham 26/12

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 25 december, 2022

Premier League drar igång på annandagen vilket betyder att vi har en hel del härliga matcher att se framemot. Jag lägger fokus på tabellettan, Arsenal, som tar emot grannen West Ham. Arsenal som inför omgången leder ligan med fem poäng före Man City som ligger tvåa. Man har bra facit mot West Ham då man vunnit fyra av de fem senaste inbördes mötena. Speltipset till denna blir Arsenal flest hörnor och West Ham gör under 1.5 mål till oddset 1,61 hos Expekt.

Inte haft många borta under VM

West Ham är ett av lagen som inte haft så värst många spelare borta nu under VM då de egentligen bara är tre stycken startspelare som var borta med sina landslag. Declan Rice, Paqueta och Kehrer är de tre jag syftar på men samtliga bör vara med i truppen till denna match på måndag. I övrigt så har man haft alla friska spelare tillgängliga för träning och de tre träningsmatcher man lirat under VM.

I dessa tre matcher så har man vunnit två mot Cambridge United och Udinese och kryssat den senaste som var mot Fulham den 17:e december. Man kommer alltså till denna match i god matchform och med bra förutsättningar. Man har dock inte lyckats vinna mot Arsenal på sex raka matcher och med tanke på hur Arsenal sett ut denna säsong så är chansen för poäng ganska liten.

Troligtvis ingen Jesus tillgänglig

Serieledarna Arsenal gav sig själva goda förutsättningar inför denna omstart då man såg till att gå in i uppehållet med marginal. Fem poäng har man som sagt ner till tvåan Man City med den ledningen kan snabbt försvinna ifall att man inte fortsätter där man avslutade. Tre raka segrar i ligaspelet blev det innan VM drog igång och nu får man en hemmamatch mot ett West Ham som man har två raka segrar mot.

Arsenal har haft betydligt fler spelare borta under VM men samtliga bör ha hunnit återvända till träning och som det såg ut som så är det endast Jesus som kommer att saknas till denna match. Som vi vet så drog han på sig en skada med Brasilien under VM och det sägs att han kommer vara borta till slutet av december. Så oklart ännu om han kommer att finnas med i truppen eller inte.

Speltipset

Premier League drar igång nu på annandagen med en hel del matcher. Tabellettan Arsenal ska ta sig an West Ham hemma på Emirates. Arsenal som har bra facit mot West Ham och har varit riktigt starka under hela säsongen, frågan är bara om man kan fortsätta på det spåret även nu efter VM. Arsenal har fått flest hörnor mot West Ham i fyra av de fem senaste mötena och West Ham har gjort under 1.5 mål i fyra av de fem senaste. Så jag väljer att bygga ihop ett spel till denna. Speltipset blir att Arsenal får flest hörnor och att West Ham gör under 1.5 mål i matchen till oddset 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x