Speltips

Match/event
Aston Villa - West Brom
Datum
25/04 - 2021
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Över 3.5 kort
Odds
1.79
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Aston Villa – West Bromwich 25/4

Fotboll Premier League Speltips
Joakim
Publicerad: 22 april, 2021

West Midland Derby väntar på söndag kväll när West Bromwich gör den korta resan till Villa Park för mötet med Aston Villa. West Brom ligger pyrt till i tabellen och Sam Allardyce har inte fått den effekt han önskade på laget. Nu krävs en rejäl uppryckning om det ska bli fortsatt spel i Premier League nästa säsong, och vad passar väl då bättre än att trycka dit en av klubbens bittra rivaler. Räknar med en tuff, hård och intensiv derbymatch där inget utav lagen kommer hålla igen. Historiskt sett har ostskivorna haglat tätt när dessa två lag möts och jag tror på liknande tillställning nu. Över 3.5 kort spelas till fina 1.79.

Aston Villa kan skjuta ner rivalen i The Championship

Aston Villa är inte inne i någon vidare trend för tillfället. Med endast två vinster på de senaste 12 matcherna hör man till de svagare lagen i ligan. Laget ligger tryggt i mitten av tabellen och har inte mycket att spela för. Nu är det dock andra förutsättningar, när West Bromwich kommer på besök. Det här är ett derby med känslor, oftast så det rinner över. I lagens tre senaste möten har det slutat med röda kort och mängder av den gula valören. Lägg därtill vad som står på spel i söndagens match, när West Bromwich spelar för fortsatt Premier League-spel, och jag tror vi kan få se två extremt taggade lag.

Röda kort inget ovanligt när lagen möts

West Bromwich kommer gå in till söndagens match med vetskapen om att tre poäng är det enda som räknas. Det kommer satsas friskt ju längre matchen går och det öppnar upp för mindre genomtänkta aktioner från spelarnas sida. Kortstatistiken, derbymatch och vad som ligger i potten – Det här känns som ett av säsongens vassast kortspel på förhand. 

Både Aston Villa (3) och West Bromwich (4) ligger högt upp i tabellen vad gäller röda kort. Sam Allardyce och Dean Smith är två managers med känslor och med tanke på matchens karaktär lär de inte bidra till en lugnare stämning. Över 3.5 kort till runt 1.79 och över 4.5 till 2.85 tycker jag bjuder på mycket fint värde. Fyra senaste mötena lagen emellan har gått över 4.5 kort.

Speltips

Jag väljer att spela över 3.5 kort i matchen till runt 1.80. Tycker även att över 4.5 kort är ett fint spel till runt 2.85.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x