Speltips

Match/event
Atletico Madrid - Real Madrid
Datum
18/09 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
X2 & Real flest hörnor (3-vägshandicap 0-3)
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Atletico Madrid – Real Madrid 18/9

Fotboll La Liga Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 17 september, 2022

På söndagen har vi säsongens första Madrid-derby som står på schemat när Atletico tar emot rivalerna och de regerande mästarna, Real Madrid. Båda lagen har spelat en match tidigare i veckan i Champions League, Atletico som förlorade mot Leverkusen medan Real vann enkelt mot Leipzig. Spännande rivalmöte väntar!

Släppt in mål i fyra raka matcher

Atletico är ett av lagen som är kända för sitt stabila försvarsspel. Man började denna säsong på ett bra sätt med en hållen nolla mot Getafe men har efter det släppt in mål i fem av sina sex senaste matcher. Inte minst nu senast mot Leverkusen på bortaplan där man förlorade med 2-0. Inte likt Atletico att släppa till så många chanser som dom gjort hittills, i ligaspelet så släpper man i snitt till 13 skott per match och i Champions League hela 17 skott per match. Mot ett så bra lag som Real så kommer det verkligen vara viktigt för Atletico att försöka släppa till så få lägen som möjligt för annars kommer man att bli sårade.

Sist man mötte Real så lyckades man inte riktigt med det men med lite flyt så höll man ändå nollan trots att real hade ett tjugotal skott varav åtta stycken på mål. Men matchen slutade 1-0 till Atletico efter ett straffmål av Carrasco. Släpper man till så många målchanser på söndag så kommer Real att ta vara på det.

Blir nog utan Benzema

De regerande La Liga mästarna har börjat denna säsong helt felfritt då man vunnit samtliga matcher man spelat så här långt. Fem av fem vinster i ligaspelet och två av två i Champions League, man är med andra ord i riktigt god form inför denna match. Men tyvärr så kommer man troligtvis att vara utan Benzema i denna match så han missat de två senaste efter att ha åkt på en skada mot Celtic förra veckan. 

Men det verkar inte ha påverkat Real så himla mycket då man körde över Mallorca med hela 4-1 och sedan Leipzig nu i onsdags. Så man har hittills klarat sig bra utan sin stjärnspelare men det är självklart ett stort avbräck för Real att behöva vara utan honom i en så här viktig match mot rivalerna.

Speltipset

Real går för åttonde raka segern och sjätte raka i ligaspelet. Rivalen Atletico Madrid står som motståndare och kommer till denna match med en förlust mot Bayer Leverkusen tidigare i veckan. Jag tror att Real kommer att fortsätta vara obesegrade även efter denna match trots att man nog blir utan Benzema. Speltipset blir X2 och Real får flest hörnor när man böjar 0-3 till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x