Speltips

Match/event
Auger Alissame - Medvedev
Datum
10/09 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Över 164.5 min
Odds
1.86
Rygga Spelet
Speltips tennis

Auger Aliassime – Medvedev 10/9

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 10 september, 2021

Hallå där! Dags för semifinaler av US Open och vi har ett riktigt intressant möte mellan två skickliga spelare i Felix Auger Aliassime och Daniil Medvedev. Räkna med åka av, då båda spelarna har riktigt fina slag från baslinjen. Dessa herrar har bara möts en gång och det var 2018 och det var en stenhård batalj. Nu gasar vi!

Största matchen i karriären

Felix Auger Aliassime är född 2000 i Montreal, Canada, bor för tillfället i Monte Carlo och har Toni Nadal och Frederic Fontang som coacher. Han har för tillfället sin bästa ranking, då han ligger på en 12e plats. 28-18 är matchstatistiken för kanadicken så här långt 2021, och han går mot sitt allra bästa år någonsin trots att han är utan titlar. Felix är en stor pjäs, 193 centimeter och väger 88 pannor, dock rör han sig på ett otroligt fint sätt trots sin storlek. Han har en riktigt bra serve och en riktigt bra forehand. Backhandsidan är helt okej men kan svaja ett par gånger under en lång match. Hans favoritunderlag är hardcourt.

Auger har haft en ganska krokig väg till denna semifinal. Slog ryssen Donskoy i första rundan efter en riktigt tuff batalj, följde upp det med att krossa Zapatas Miralles i tre raka. 18 seedade Bautista Agut väntade i tredje rundan, Tiafoe åkte på en riktigt åktur i fjärde. I kvarten, alltså den senaste matchen fick Auger en riktigt enkel historia mot Alcaraz, Alcaraz gick sönder när Auger hade 6-3, 3-1. Summa ummarum har kanadicken gjort en riktigt bra tävling och kommer vara utvilad till denna semi mot ryssen.

Ser oerhört fin ut!

Daniil Medvedev är som han låter född och uppvuxen i Ryssland. Bor dock i Monte Carlo för tillfället och spelar sin bästa tennis någonsin för tillfället. Hans ranking är tvåa efter Djokovic, hans bästa någonsin. Ryssen har varit sjukt bra i år och har en matchstatistik 40-10. Han har plockat 12 titlar så här långt i sin karriär och alla kommer på hardcourt/gräs, tre av dom kommer i år. Plockade hem Mastern i Toronto, men torskade mot Rublev i semin i Cincinnati. Daniil är en sjukt sevärd spelare, han kan göra vad som helst på planen, i dom flesta fall i positiv bemärkelse. Hans favoritslag enligt honom själv är serverreturen, och enligt mig har han egentligen allting som favoritslag. Han har verkligen allting för tillfället, bra serve, bra forehand, bra backhand och han rör sig hur bra som helst.

Han har gått genom dom fyra första rundorna utan att tappa set. Spelare som Gasquet, Koepfer, Andujar och Evans fick smaka av ryssens medicin. I kvarten fick han en tuffare historia då holländaren Botic Van de Zandsschulp plockade set på ryssen, det enda han tappat än så länge. Medvedev har endast tappat serven vid fem tillfällen på fem matcher, vilket är sjukt imponerande.

Dagens speltips

1.16 på ryssen här är långt ifrån spelvärt. Visst, ryssen är absolut den bättre spelaren för tillfället, men jag tror att det bli jämnare än vad oddsen visar. En semifinal i Grand slams brukar sällan sluta i 3-0 seger till någon spelare. Därför är mitt spel här att matchen tar över 164.5 minuter. Alltså knappt tre timmar, vilket är stor sannolikhet att det går över. 1.86 betalar Unibet för det, och det tackar vi för.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x